-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
Merhaba arkadaşlar,
Arşivimde duruyordu ihtiyaç duyan arkadaşlara faydalı olması amacıyla paylaşmak istedim. Özellikle Official tarzı sunucu geliştirenler için oldukça uygun bir altyapıya sahiptir.

Proje yapısı resmi sunucu mantığı baz alınarak hazırlanmıştır. İçerisinde çeşitli sistemler, düzenlemeler, optimizasyonlar ve birçok hata düzeltmesi (fix) bulunmaktadır. Geliştirme süreçlerinde sizlere zaman kazandırabilecek temiz ve düzenli bir kaynak olduğunu düşünüyorum.

Umarım işinize yarar. İyi forumlar.

Altyapı / Teknik Bilgiler

Altyapı:MartySama 5.7
İşletim Sistemi:FreeBSD 13.0 (i386)
Veritabanı:MySQL 5.6
Server Derleyici:gcc10
Client Derleyici:Visual Studio 2022 (v143)

Not: Oyunu çalıştırmanız ve kaynak dosyalarını derlemeniz için herşey .ova içerisinde kuruludur.

TANITIM + KURULUM

Paylaşım için tesekkurler. Virtual box bir turlu dhcp ip almiyor. Bunu nasil cozebilirim acaba?

Edit: FreeBSD bolumunden derlemelik olan baska bi .ova dosyasi indirdim sorunsuz bir sekilde calisiyor ve ip alabiliyorum. Ama senin verdigin .ova dosyasinda sorun cikiyor. Bir turlu cozemedim bunu

Son düzenleme:
I checked and downgraded virtualbox from 7.2 to 7.1 now it's working :)
Yes :)
Emeğine sağlık kral hidranın yüzüğü heykle ışınlıyorda, heykele tıklanmıyor yohara açık değil galiba yada gitmenin başka yolumu varEkli dosyayı görüntüle 181662
Rica ederim Yohara felan full mevcut oyunda questi yok konuya dahil ederim.
bu syser de söylediği dosyları bulmadım tüm fileslere baktım yok başka bi sorun mu var acaba arkadaşlar

0627 12:13:16935 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/hosin.msa) ERROR
0627 12:13:16935 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/boho.msa) ERROR
0627 12:13:16935 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/gicheon.msa) ERROR
0627 12:13:16936 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/jeongeop.msa) ERROR
0627 12:13:16936 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/kwaesok.msa) ERROR
9 skillerle alakalı syser skiller pc2 'de mevcut
paylasım için teşekkrler lakin ben filezillaya giremedim
Rica ederim Winscp kullan
Emeğine sağlık gardaşım paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim kardeşim
Why monster and item names not change when I change the language?
You need to edit the item and mob proto files in the ‘pack - locale/common’ folder; there’s a minor system error.

Paylaşım için tesekkurler. Virtual box bir turlu dhcp ip almiyor. Bunu nasil cozebilirim acaba?

Edit: FreeBSD bolumunden derlemelik olan baska bi .ova dosyasi indirdim sorunsuz bir sekilde calisiyor ve ip alabiliyorum. Ama senin verdigin .ova dosyasinda sorun cikiyor. Bir turlu cozemedim bunu
Rica ederim virtualbox 5.2.44 sürümü kullandığımdan olabilir win11 kullanıyorsan virtualbox 7.1 kullanabilirsin sorunsuz.

Yes :)

Rica ederim Yohara felan full mevcut oyunda questi yok konuya dahil ederim.

9 skillerle alakalı syser skiller pc2 'de mevcut

Rica ederim Winscp kullan

Rica ederim kardeşim

You need to edit the item and mob proto files in the ‘pack - locale/common’ folder; there’s a minor system error.

Rica ederim virtualbox 5.2.44 sürümü kullandığımdan olabilir win11 kullanıyorsan virtualbox 7.1 kullanabilirsin sorunsuz.
Virtualbox 7.1.18 de indirdim hicbir sey degismedi. Windows 11 kullaniyorum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)

Geri