HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Why monster and item names not change when I change the language?
Merhaba arkadaşlar,
Arşivimde duruyordu ihtiyaç duyan arkadaşlara faydalı olması amacıyla paylaşmak istedim. Özellikle Official tarzı sunucu geliştirenler için oldukça uygun bir altyapıya sahiptir.
Proje yapısı resmi sunucu mantığı baz alınarak hazırlanmıştır. İçerisinde çeşitli sistemler, düzenlemeler, optimizasyonlar ve birçok hata düzeltmesi (fix) bulunmaktadır. Geliştirme süreçlerinde sizlere zaman kazandırabilecek temiz ve düzenli bir kaynak olduğunu düşünüyorum.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.
Altyapı / Teknik Bilgiler
Altyapı: MartySama 5.7 İşletim Sistemi: FreeBSD 13.0 (i386) Veritabanı: MySQL 5.6 Server Derleyici: gcc10 Client Derleyici: Visual Studio 2022 (v143)
Not: Oyunu çalıştırmanız ve kaynak dosyalarını derlemeniz için herşey .ova içerisinde kuruludur.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
TANITIM + KURULUM
Paylaşım için tesekkurler. Virtual box bir turlu dhcp ip almiyor. Bunu nasil cozebilirim acaba?
Edit: FreeBSD bolumunden derlemelik olan baska bi .ova dosyasi indirdim sorunsuz bir sekilde calisiyor ve ip alabiliyorum. Ama senin verdigin .ova dosyasinda sorun cikiyor. Bir turlu cozemedim bunu
Son düzenleme:
YesI checked and downgraded virtualbox from 7.2 to 7.1 now it's working![]()

Rica ederim Yohara felan full mevcut oyunda questi yok konuya dahil ederim.Emeğine sağlık kral hidranın yüzüğü heykle ışınlıyorda, heykele tıklanmıyor yohara açık değil galiba yada gitmenin başka yolumu varEkli dosyayı görüntüle 181662
9 skillerle alakalı syser skiller pc2 'de mevcutbu syser de söylediği dosyları bulmadım tüm fileslere baktım yok başka bi sorun mu var acaba arkadaşlar
0627 12:13:16935 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/hosin.msa) ERROR
0627 12:13:16935 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/boho.msa) ERROR
0627 12:13:16935 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/gicheon.msa) ERROR
0627 12:13:16936 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/jeongeop.msa) ERROR
0627 12:13:16936 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/skill/kwaesok.msa) ERROR
Rica ederim Winscp kullanpaylasım için teşekkrler lakin ben filezillaya giremedim
Rica ederim kardeşimEmeğine sağlık gardaşım paylaşım için teşekkürler.
You need to edit the item and mob proto files in the ‘pack - locale/common’ folder; there’s a minor system error.Why monster and item names not change when I change the language?
Rica ederim virtualbox 5.2.44 sürümü kullandığımdan olabilir win11 kullanıyorsan virtualbox 7.1 kullanabilirsin sorunsuz.Paylaşım için tesekkurler. Virtual box bir turlu dhcp ip almiyor. Bunu nasil cozebilirim acaba?
Edit: FreeBSD bolumunden derlemelik olan baska bi .ova dosyasi indirdim sorunsuz bir sekilde calisiyor ve ip alabiliyorum. Ama senin verdigin .ova dosyasinda sorun cikiyor. Bir turlu cozemedim bunu
Virtualbox 7.1.18 de indirdim hicbir sey degismedi. Windows 11 kullaniyorumYes
Rica ederim Yohara felan full mevcut oyunda questi yok konuya dahil ederim.
9 skillerle alakalı syser skiller pc2 'de mevcut
Rica ederim Winscp kullan
Rica ederim kardeşim
You need to edit the item and mob proto files in the ‘pack - locale/common’ folder; there’s a minor system error.
Rica ederim virtualbox 5.2.44 sürümü kullandığımdan olabilir win11 kullanıyorsan virtualbox 7.1 kullanabilirsin sorunsuz.
Son düzenleme:
Özelden anydesk ataydın birşeyleri değiştirirdikVirtualbox 7.1.18 de indirdim hicbir sey degismedi. Windows 11 kullaniyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)