kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

I didn't want to be a bother, but I just wanted to ask how things stand. Is the project moving forward, my friend? Is there currently a list of existing bugs and issues?

Son düzenleme:
Bu proje için harcadığınız emek ve bu kadar emek harcamışken bırakmamanız ve yardımcı olmaya devam etmeniz takdir edilesi bir davranıştır ve size ne kadar teşekkür edilse azdır. Bende kendimce belki sorunsuz olduğunda paylaşabilir diye bir kaç düzenleme ve sorunları fixlemeye yönelik çalışıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum çok büyük şeyler değil ama kendimce yaptığım bazı değişlikler, eklemeler ve düzeltmeler sizin yaptıklarınız yanında fazla önemli sayılmazlar ama sorunsuz olduğunda paylaşılabilir.
-Oyun girişi, Karakter Oluşturma ve Karakter Seçme Bölümü Official olarak değiştirildi.
-Ünvan sistemi effectlerinin kayma sorunu düzeltildi.
-Dragon Soul Sistemi Aktif Edildi son sürüme güncelleştirildi.
-Zindan Bilgisi Sistemindeki Zindan Mağazası Aktif edildi.
simyayı nasıl aktif ettin , güzel görünüyor emeğine sağlık . Konu sahibinede ayrıyetten teşekkür ediyorum.
Simyayı eklemek istiyorum kurulumu yaptıktan sonra yada kurulumla birlikte bu mümkün mü ?

at sikilleri çaılşmıyormuş :

char sikil.ccp aç verdigim kod blougunu bul oldugu gibi deyiştir verdigimle

if (0 < GetSkillGroup())
{
const DWORD* pSkill = SkillList[ GetJob() ][ GetSkillGroup()-1 ];

for (int i = 0; i < SKILL_COUNT; ++i)
{
if (pSkill == dwSkillVnum) return true;
}
}

// @fixme - Yeni At Skilleri Kontrolü (Engelleri en başta aşar)
if (dwSkillVnum >= 137 && dwSkillVnum <= 140)
{
return true;
}

//if (true == IsHorseRiding())

#ifdef ENA#ifdefANDING_MOUNT
// Standing mount  zerindeyken normal skill'ler kullan labilir, mount kontrol n atla
DWORD dwMountVnum = GetMountVnum();
bool bIsStandingMount = (dwMountVnum == 40003 || dwMountVnum == 40004 || dwMountVnum == 40005);

if (true == IsRiding() && !bIsStandingMount)
#else
if (#else== IsRiding())
#endif
{
#endif // Only advanced mounts can use other mount abilities (non-horse skills)
#ifdef ENABLE_#ifdefKILL_CHECK
#ifdef ENABLE_#ifdefNG_MOUNT
// Standing mount'lar i in mount skill check'i atla (normal skill'ler kullan labilir)
if (!bIsStandingMount)
{
#endif
#endifuntType eIsMount = GetMountLevelByVnum(GetMountVnum(), false);
if (eIsMount != MOUNT_TYPE_MILITARY)
{
if (test_server)
sys_log(0, "CanUseSkill: Mount can't skill. vnum(%u) type(%d)", GetMountVnum(), static_cast<int>(eIsMount));
return false;
}
#ifdef ENABLE_ST#ifdef_MOUNT
}
#endif
#endif
#endifs#endif(dwSkillVnum)
{
case SKILL_HORSE_WILDATTACK:
case SKILL_HORSE_CHARGE:
case SKILL_HORSE_ESCAPE:
case SKILL_HORSE_WILDATTACK_RANGE:
case 137: // At Üzerinde Savaş
case 138: // At Yürüyüşü
case 139: // At Dalgası
case 140: // At Okçuluğu
{
return true;
}
default:
{
break;
}
}
}

Sunucu açılıyor karakter açabiliyorum karakter ekranına giriyor seçiyorum ama oyuna girmiyor --- Auth çıktısı ---INTERNAL_IP: 10.***.*.* interface vtnet0Can not get public ip addressHOSTNAME: authböyle bir hata alıyorum sebebi nedir

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-07-15 154410.png
    Ekran görüntüsü 2026-07-15 154410.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 0
Sunucu açılıyor karakter açabiliyorum karakter ekranına giriyor seçiyorum ama oyuna girmiyor --- Auth çıktısı ---INTERNAL_IP: 10.***.*.* interface vtnet0Can not get public ip addressHOSTNAME: authböyle bir hata alıyorum sebebi nedir
yanlış dizine kurmuşşundur cd / kısmına atıcaksın dosyaları

cd /usr/game
diye kurucaksın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 5, Üye: 2, Misafir: 3)

Geri