kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Selam,

Client'taki markayı kendi sunucuma göre değiştirmek istiyorum. Şu an giriş ekranının altında, kanal seçme ekranında ve oyun içinde (harita altı) "Best Studio" yazısı çıkıyor — bunları kaldırıp kendi markamı koymak istiyorum.

Paketi açmadan, loose (gevşek) dosya ile ezerek yapmayı planlıyorum. Şunlarda yardımcı olur musun:

Bu watermark'ı içeren UI dosyalarını düzenlenebilir haliyle paylaşabilir misin? (Muhtemelen intrologin.py, introselect.py, game.py ya da hangileriyse.) Alternatif olarak, hangi loose dosyayı / dosya yolunu değiştirmem gerektiğini söylersen de yeter.
Watermark yazı mı yoksa görsel mi? Görselse dosya adı/yolu ne?
Client'ın loose dosyaları paketten önce okuması için bir "search mode" ayarı açmam gerekiyor mu, yoksa dosyayı direkt client klasörüne koymam yeterli mi?
Bir de: client'ta mouse'u gezdirince çıkan yeşil debug çerçevesini kapatmak istiyorum. Bu debug build'den mi geliyor, Release sürümü var mı ya da nasıl kapatabilirim?

Teşekkürler!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri