Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
I didn't want to be a bother, but I just wanted to ask how things stand. Is the project moving forward, my friend? Is there currently a list of existing bugs and issues?
Son düzenleme:
simyayı nasıl aktif ettin , güzel görünüyor emeğine sağlık . Konu sahibinede ayrıyetten teşekkür ediyorum.Bu proje için harcadığınız emek ve bu kadar emek harcamışken bırakmamanız ve yardımcı olmaya devam etmeniz takdir edilesi bir davranıştır ve size ne kadar teşekkür edilse azdır. Bende kendimce belki sorunsuz olduğunda paylaşabilir diye bir kaç düzenleme ve sorunları fixlemeye yönelik çalışıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum çok büyük şeyler değil ama kendimce yaptığım bazı değişlikler, eklemeler ve düzeltmeler sizin yaptıklarınız yanında fazla önemli sayılmazlar ama sorunsuz olduğunda paylaşılabilir.
-Oyun girişi, Karakter Oluşturma ve Karakter Seçme Bölümü Official olarak değiştirildi.
-Ünvan sistemi effectlerinin kayma sorunu düzeltildi.
-Dragon Soul Sistemi Aktif Edildi son sürüme güncelleştirildi.
-Zindan Bilgisi Sistemindeki Zindan Mağazası Aktif edildi.
Simyayı eklemek istiyorum kurulumu yaptıktan sonra yada kurulumla birlikte bu mümkün mü ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 71, Üye: 1, Misafir: 70)