xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hocam sorunu çözdüm birkaç detaylı kod ile 32bit kütüphanesini 64bit freebsdye uyarladım. Filesi aşırı beğendim. Tooltip sıkıntısı ve binek üzerinde vuramama dışında umarım ciddi bir açığı,bugı veya sorunu yoktur. Henüz source ve client build denemedim. Sökülmelik değil üstüne ekleyip kullanılmalık bir files gibi geldi bana. Elinize sağlık hocam, teşekkürler paylaşım için.

Başlangıc leveli nereden ayarlıoruz bulamadım dizin nedir
Başlangıç leveli kendine göre düzenlemek istersen değiştirirsin.
Başlangıçta verilen itemleri değiştirmek istersen quest yolu > quest/quest_tr/_npc_talk_mission/welcome.lua

locale pack dosyasını kapatınca oyunun turkçe dil ingilizce oluyor tekrardan nasıl türkçe diline cevirebilirim
Bugün büyük bir güncelleme gelecek
Hocam sorunu çözdüm birkaç detaylı kod ile 32bit kütüphanesini 64bit freebsdye uyarladım. Filesi aşırı beğendim. Tooltip sıkıntısı ve binek üzerinde vuramama dışında umarım ciddi bir açığı,bugı veya sorunu yoktur. Henüz source ve client build denemedim. Sökülmelik değil üstüne ekleyip kullanılmalık bir files gibi geldi bana. Elinize sağlık hocam, teşekkürler paylaşım için.
Teşekkür ederim büyük güncelleme gelecek eklenilen sistemleri düzeltilen sorunları not aldım paylaşcam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 0, Misafir: 4)

Geri