HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu gece paylaşmayı düşünüyorum.Hocam anladım çok teşekkür ederim. Güncellemeyi tahminen ne zaman paylaşırsınız?
Filesin kendi FreeBSD 'i kullanıyorsan ip adresi: 192.168.1.110nacivar ile bağlanma ipsini bulamadım yardımcı olurmusun
Bu filesle 1-99 açmak mı mantıklı yoksa 119-120 mi arafta kaldım![]()
Bunlar tamamen kişisel tercih istersen uyarla 66 - 250 aç

hocam akıcılıktan kastım kare kare değil oyun mouse ile çevirirken koşarken falan kendi geliştirdiğim servere göre çok farklı daha bi akıcıAkıcılıktan kastınız eğer lag/kasma/donma yüksek fps 'den bahsediyorsan gereksiz kodlardan arındırıldığından vede ekstra aşağıdaki sistemler yardımıyla bu durumda
1- ENABLE_FIX_MOBS_LAG
2- ENABLE_MORE_FPS
2- ENABLE_ENB_MODE
Oyuna hızlı giriş 'de (playersettingmodule) gerekli tüm model efekt kısımların client'e taşınmasından kaynaklı
4: ENABLE_CLIENT_PERFORMANCE
Dediğin sistemler kişiye özel olduğu için sen olmasını istersin başkası istemez o yüzden kişiye özel bir güncelleme değilde var olan dosyalar üzerindeki sorunlar ve oyunda mutlaka olması gereken bir kaç sistem dahil ettim.
Bu arada oto av ekledim (metin+mob)
başkanım eline sağlık ama serverinfo p'de işlem yaptım kontrol amaçlı ama chleri açmıyor sebeb nedir acaba düzenlenmesi gereken başka yermi var acaba
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 3, Misafir: 1)