HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam güncelleme ne zaman gelir tahmini? ayrıca yeni tip kostüm penceresi (çoklu yüzük, tılsım, silah /zırh parlaması takılan) ve Oto av ekleyebiliyor musunuzBaşlangıç leveli kendine göre düzenlemek istersen değiştirirsin.
Başlangıçta verilen itemleri değiştirmek istersen quest yolu > quest/quest_tr/_npc_talk_mission/welcome.lua
Bugün büyük bir güncelleme gelecek
Teşekkür ederim büyük güncelleme gelecek eklenilen sistemleri düzeltilen sorunları not aldım paylaşcam

Hocam bu oyundaki akıcılık için hangi sistemi sökmemiz gerekiyor
Akıcılıktan kastınız eğer lag/kasma/donma yüksek fps 'den bahsediyorsan gereksiz kodlardan arındırıldığından vede ekstra aşağıdaki sistemler yardımıyla bu durumda
1- ENABLE_FIX_MOBS_LAG
2- ENABLE_MORE_FPS
2- ENABLE_ENB_MODE
Oyuna hızlı giriş 'de (playersettingmodule) gerekli tüm model efekt kısımların client'e taşınmasından kaynaklı
4: ENABLE_CLIENT_PERFORMANCE
Dediğin sistemler kişiye özel olduğu için sen olmasını istersin başkası istemez o yüzden kişiye özel bir güncelleme değilde var olan dosyalar üzerindeki sorunlar ve oyunda mutlaka olması gereken bir kaç sistem dahil ettim.Hocam güncelleme ne zaman gelir tahmini? ayrıca yeni tip kostüm penceresi (çoklu yüzük, tılsım, silah /zırh parlaması takılan) ve Oto av ekleyebiliyor musunuz![]()
Bu arada oto av ekledim (metin+mob)
Harikasın sabırsıslıkla bekliyorumAkıcılıktan kastınız eğer lag/kasma/donma yüksek fps 'den bahsediyorsan gereksiz kodlardan arındırıldığından vede ekstra aşağıdaki sistemler yardımıyla bu durumda
1- ENABLE_FIX_MOBS_LAG
2- ENABLE_MORE_FPS
2- ENABLE_ENB_MODE
Oyuna hızlı giriş 'de (playersettingmodule) gerekli tüm model efekt kısımların client'e taşınmasından kaynaklı
Dediğin sistemler kişiye özel olduğu için sen olmasını istersin başkası istemez o yüzden kişiye özel bir güncelleme değilde var olan dosyalar üzerindeki sorunlar ve oyunda mutlaka olması gereken bir kaç sistem dahil ettim.
Hocam anladım çok teşekkür ederim. Güncellemeyi tahminen ne zaman paylaşırsınız?Akıcılıktan kastınız eğer lag/kasma/donma yüksek fps 'den bahsediyorsan gereksiz kodlardan arındırıldığından vede ekstra aşağıdaki sistemler yardımıyla bu durumda
1- ENABLE_FIX_MOBS_LAG
2- ENABLE_MORE_FPS
2- ENABLE_ENB_MODE
Dediğin sistemler kişiye özel olduğu için sen olmasını istersin başkası istemez o yüzden kişiye özel bir güncelleme değilde var olan dosyalar üzerindeki sorunlar ve oyunda mutlaka olması gereken bir kaç sistem dahil ettim.