mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet filesin libleri sürümü mariadb uyumlu değil

Düzelteyim birazdan

Türkçe dil seçiliyken Demirci, Gardiyan npc açılmama sorununu bu şekilde çözdüm:

game src --> constants.cpp

std::string m_closeText[LOCALE_MAX_NUM] =

burada bulunan Kapalı yazısını Kapat olarak düzenledim ve çözüldü

Someone fix the language system? are just 2 flags on the login page, but it's really nice with all the flags system, the eng don't work, i select it, and always tr language in game shows, some help please?

01b0168504ecd46d80a19c97bae563fb.png

I have install all whats needed

76b5dd516d5dda04327fd00d560a829b.png

Evet filesin libleri sürümü mariadb uyumlu değil

Düzelteyim birazdan
Hocam makineyi tamamen sıfırlayıp mysql 5.6 kurdum mysql vs her şey çalışıyor ancak hala sunucuya bağlanıyorsunda kalıyor. Eksiksiz her şeyi kurduğuma da eminim. Ya da gözümden bir şey kaçtı ama ne olduğunu bulamıyorum. ldd game yapınca sadece 1 dosya eksik gibi görünüyor libleri atmama ve o dosya o konumda bulunmasına rağmen.

Ekli dosyalar

• hata.PNG
    hata.PNG
    28.6 KB · Görüntüleme: 0
Someone fix the language system? are just 2 flags on the login page, but it's really nice with all the flags system, the eng don't work, i select it, and always tr language in game shows, some help please?

Hocam makineyi tamamen sıfırlayıp mysql 5.6 kurdum mysql vs her şey çalışıyor ancak hala sunucuya bağlanıyorsunda kalıyor. Eksiksiz her şeyi kurduğuma da eminim. Ya da gözümden bir şey kaçtı ama ne olduğunu bulamıyorum. ldd game yapınca sadece 1 dosya eksik gibi görünüyor libleri atmama ve o dosya o konumda bulunmasına rağmen.

/usr/home/main/db

syserr baktın mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri