Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler. Attığınız at üzerinde vuramama fixini yaptım lakin at skilleri deaktif çalışmamakta kontrol etme şansınız var mı yoksa benden kaynaklanan bir problem mi
At skilleri genel olarak çalışmıyor çalıştırmak için düzenleme yapmam lazım en kısa sürede düzeltecem
Başlangıç kaç olsun :) bsd yi esxi ye upload ettim sorunsuz açıldı oyun bu arada
Başlangıç 119 - 120 olsun :) iyi bakalım hayırlı olsun.

1000041896.jpg
bu kısımdaki Ep yazısı değil de atıyorum Ho yapmak istiyorum client sourcede hangi dosyanın içerisindedir

içerisinde "paketler.txt" isminde gerekli bilgiler verilmiş onları kurarsan sorun yaşamazsın ekstra "lib" klaksörü içinde de gerekli libler mevcut
Hocam cevap için teşekkürler ancak mysql 5.6 yerine mariadb10.6 kurdum normalde mysql 5.6 gerektiren fileslarda mariadb 10.6 kurunca oyun sorunsuz çalışıyor. Şuan oyunu kuruyorum her şey tamam ve serverinfo.py dosyasında da hata yok ondan da eminim. Sunucuya girmeye çalışırken sunucuya bağlanıyorsunda kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ayrıca oyuna girebilmek için source derlemek şart mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 7, Üye: 3, Misafir: 4)

Geri