HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet filesin libleri sürümü mariadb uyumlu değil
Düzelteyim birazdan
Türkçe dil seçiliyken Demirci, Gardiyan npc açılmama sorununu bu şekilde çözdüm:
game src --> constants.cpp
std::string m_closeText[LOCALE_MAX_NUM] =
burada bulunan Kapalı yazısını Kapat olarak düzenledim ve çözüldü
Someone fix the language system? are just 2 flags on the login page, but it's really nice with all the flags system, the eng don't work, i select it, and always tr language in game shows, some help please?
Hocam makineyi tamamen sıfırlayıp mysql 5.6 kurdum mysql vs her şey çalışıyor ancak hala sunucuya bağlanıyorsunda kalıyor. Eksiksiz her şeyi kurduğuma da eminim. Ya da gözümden bir şey kaçtı ama ne olduğunu bulamıyorum. ldd game yapınca sadece 1 dosya eksik gibi görünüyor libleri atmama ve o dosya o konumda bulunmasına rağmen.Evet filesin libleri sürümü mariadb uyumlu değil
Düzelteyim birazdan
Ekli dosyalar
Someone fix the language system? are just 2 flags on the login page, but it's really nice with all the flags system, the eng don't work, i select it, and always tr language in game shows, some help please?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hocam makineyi tamamen sıfırlayıp mysql 5.6 kurdum mysql vs her şey çalışıyor ancak hala sunucuya bağlanıyorsunda kalıyor. Eksiksiz her şeyi kurduğuma da eminim. Ya da gözümden bir şey kaçtı ama ne olduğunu bulamıyorum. ldd game yapınca sadece 1 dosya eksik gibi görünüyor libleri atmama ve o dosya o konumda bulunmasına rağmen.
/usr/home/main/db
syserr baktın mı?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)