Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Türkiye (C++ Cheat Addresses)

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Read write kendim kodlasam şuan asla kodlayamam çünkü tüm projelerimi yapay zekaya yaptırıyorum. Projelerim çok iyi olabilir fakat ben yapmadıktan sonra ne anlamı kalır ki.

Artenin gui kendinmi tasarladın yoksa yazılımlarını mı kırdın? Ben yazılımı geçen sene içinde öğrendim şuan çok iyi yazdığım yazılımlar var. Kendim yazamayacağım yazsamda aylarımı alacak ve beni çok ileriye taşıyacak bir projeyi yapay zekaya yaptırıyorum bir gün içinde. Tamam iyi fakat kötü yani projenin aslında ne yaptığını inan bilmiyorum. Yapay zeka yüzünden öylebi tembelleştim ki kod yazmayı dahi unutuyorum.
kendim 0 dan kodladım arte nin imgui sini kırmadım yani hem tasarımcıyım hem yazılımcıyım bana 0 dan güzel kendine özgü türkiyede tek birsey iste onu yaparım tasarımını yada sunun aynısını yap de yaparım yani ama kütüphane imgui

Read write kendim kodlasam şuan asla kodlayamam çünkü tüm projelerimi yapay zekaya yaptırıyorum. Projelerim çok iyi olabilir fakat ben yapmadıktan sonra ne anlamı kalır ki.
ya yapamayaçak birsey yok aşlında read write kullanmasan da olur entitylist localplayer adreşlerin ve pointer lerin varsa yeterli yani internal yazıyorsan DWORD kullanarak da yapa bilirsin önemli olan menünün güzelligi yada vs re degil sadece hilenin iyi olmaşı o kadar sen çanını sıkma adreslerin varsa hersey'i yapa bilirsin

kendim 0 dan kodladım arte nin imgui sini kırmadım yani hem tasarımcıyım hem yazılımcıyım bana 0 dan güzel kendine özgü türkiyede tek birsey iste onu yaparım tasarımını yada sunun aynısını yap de yaparım yani ama kütüphane imgui
Güzel bende tasarım ile uğraşıyorum. İşte bu ** yapay zekası hem tasarımda hemde kodlamada heves meves bırakmadı. Imgui videoları izliyodum bugün fakat çok zor ve zahmetli. Sırf arayüz tasarımı yüzünden c# geçtim. C# kötü yanıda projeni kırdılarmı tüm source ellerinde.

ya yapamayaçak birsey yok aşlında read write kullanmasan da olur entitylist localplayer adreşlerin ve pointer lerin varsa yeterli yani internal yazıyorsan DWORD kullanarak da yapa bilirsin önemli olan menünün güzelligi yada vs re degil sadece hilenin iyi olmaşı o kadar sen çanını sıkma adreslerin varsa hersey'i yapa bilirsin
Yok yani demek istediğim tüm bunları yapay zekaya yaptırıyorum. Read , Write kodlama işlerini. Yapay zekaya yaptırdıkça yazdığın kodun yabancısı oluyorsun. Bir hata olduğunda gidip yapay zekaya çözdürtmek filan çok yanlış. Ama bu sefer kendin yazmaya kalksan aylar haftalar lazım. Elimizi kolumuzu bağladı yani. Onsuz da olmuyor onlada olmuyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri