- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet gördüm bunu paylaşan senmiydin geçen de baktım hatta. Linkler filanda eskimişti. CHGB’de. Arte zaten cold hackle aynı şeyleri yapıyor onun altyapısını kullanıyor.Ekli dosyayı görüntüle 165541
bi ara arte cheats'in imgui sini yapıyım onu da wolfteam'e aynı özellikler ile çıkartıyım dedim kullanıcılar beyenmediler arte nin aynısını yapma dediler bende iptal edip imgui menüyü paylaştım
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
Eskiden bilgide azdı ama şimdi yapay zeka yapıyor herşeyi bizi iyice tembelleştiriyor.aynen eskiden popülerdi özellikler ama o zamanlar koruma yoktu sorun o insanlar her birsey bulmak için çabalıyorduama simdi o kadar özellik eklemeninde anlamı yok oyun bitik sayılır neredeyse
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
gerçekten o kadar bilmiyorum ne kullanıyorlar alt yapı olarak sonuçta bi emek verip bi hile çıkartmışlarEvet gördüm bunu paylaşan senmiydin geçen de baktım hatta. Linkler filanda eskimişti. CHGB’de. Arte zaten cold hackle aynı şeyleri yapıyor onun altyapısını kullanıyor.
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
aynen bilgi azdı ama soruce vardı eşkiden yazdıgımız kodu yanlışlıkla sileriz diye not alırdık ne günlerdi ya gerçektenEskiden bilgide azdı ama şimdi yapay zeka yapıyor herşeyi bizi iyice tembelleştiriyor.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
Artenin gui kendinmi tasarladın yoksa yazılımlarını mı kırdın? Ben yazılımı geçen sene içinde öğrendim şuan çok iyi yazdığım yazılımlar var. Kendim yazamayacağım yazsamda aylarımı alacak ve beni çok ileriye taşıyacak bir projeyi yapay zekaya yaptırıyorum bir gün içinde. Tamam iyi fakat kötü yani projenin aslında ne yaptığını inan bilmiyorum. Yapay zeka yüzünden öylebi tembelleştim ki kod yazmayı dahi unutuyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)