- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
paylasılan eski scr nin video su
zula nın copy paste version'u wolfteam zaten entitylist olmadan sadece kaplamaya 3d yerine 2d dönüsüm projectmatrix viewmatix worldmatrix çekildikten sonra anlamı yok
He anladım. Ben paylaştığını görünce ilgin ve bilgin vardır diye düşünmüştüm. Sürekli aynı aobları görmek sıkıcı ve garip. Kimse kafa patlatıp yeni şeyler üretmiyor artık. En azından sende fazladan chams var diğerlerinden. Proje sana aitse eğer.
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,238
- DevLira
- 0
proje bana aitte basit read/write var icinde başka da birsey yok ki eskiden sepultura vardı bilirmissin bilmiyorum da aynı yerden alıp kendime göre editlemiştim o kadar menü de onlar zula vs re de kullanırlardı yani kısaca wolfteam macerası 2017 de falan bitti benim arada bi girip adresleri yeniliyorum o kadarHe anladım. Ben paylaştığını görünce ilgin ve bilgin vardır diye düşünmüştüm. Sürekli aynı aobları görmek sıkıcı ve garip. Kimse kafa patlatıp yeni şeyler üretmiyor artık. En azından sende fazladan chams var diğerlerinden. Proje sana aitse eğer.
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,238
- DevLira
- 0
bi ara arte cheats'in imgui sini yapıyım onu da wolfteam'e aynı özellikler ile çıkartıyım dedim kullanıcılar beyenmediler arte nin aynısını yapma dediler bende iptal edip imgui menüyü paylaştım
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
Anladım. Baksana eski hilenin kalitesine arayüz doluluk eski yıllara rağmen adamlar neler yapmış. Ve hala onun kalıntıları ile devam ediyor piyasa çok garip.proje bana aitte basit read/write var icinde başka da birsey yok ki eskiden sepultura vardı bilirmissin bilmiyorum da aynı yerden alıp kendime göre editlemiştim o kadar menü de onlar zula vs re de kullanırlardı yani kısaca wolfteam macerası 2017 de falan bitti benim arada bi girip adresleri yeniliyorum o kadar
Ekli dosyalar
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,238
- DevLira
- 0
aynen eskiden popülerdi özellikler ama o zamanlar koruma yoktu sorun o insanlar her birsey bulmak için çabalıyorduAnladım. Baksana eski hilenin kalitesine arayüz doluluk eski yıllara rağmen adamlar neler yapmış. Ve hala onun kalıntıları ile devam ediyor piyasa çok garip.
ama simdi o kadar özellik eklemeninde anlamı yok oyun bitik sayılır neredeyseBenzer konular
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 587
- Cevaplar
- 6
- Görüntüleme
- 741
- Cevaplar
- 4
- Görüntüleme
- 604