- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Demek istediğim hep eski aob’ları kullanıyoruz. Kendi bulduğumuz yok. Örneğin şifreli odalara şifresiz girme vs. yeni aob çıkaran olmuyor. Hep cold hack alt yapısından kalanlar.cheat engine ile load lanıyor dll onda sorun yok da aob kısmında ise yine cheat engine ile manuel bulup aob çıkartıyorum
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
yok anladım da zaten bilmiyorum örnek veriyim cheat engine den sifreli odaya sifresiz girme yapmam yada cünkü wolfteam oynamadım hiç blogger de yazan degerler var onları aratınca cıkıyor zaten ama ida pro ya atıp packed nasıl islenmiş analiz edersem sifreli odaya sifresiz girerizDemek istediğim hep eski aob’ları kullanıyoruz. Kendi bulduğumuz yok. Örneğin şifreli odalara şifresiz girme vs. yeni aob çıkaran olmuyor.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 188
- DevLira
- 0
Wolfteam ile ilgili baya konun var nasıl oynamadın ve neden paylaşıyorsunyok anladım da zaten bilmiyorum örnek veriyim cheat engine den sifreli odaya sifresiz girme yapmam yada cünkü wolfteam oynamadım hiç blogger de yazan degerler var onları aratınca cıkıyor zaten ama ida pro ya atıp packed nasıl islenmiş analiz edersem sifreli odaya sifresiz gireriz

. Şifresi çözülmüş dll var wolftü’nün bende yaparım diyorsan atarım.- Katılım
- 8 Şub 2022
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
3 cük konum var başka da yok biri eski proje ben hiç oynamadım oyunu sadece hile gelişimini yaptım o kadar açıp da keyfi oynamışlıgım hiç yokWolfteam ile ilgili baya konun var nasıl oynamadın ve neden paylaşıyorsun. Şifresi çözülmüş packler var bende yaparım diyorsan atarım.
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
paylasılan eski scr nin video su
zula nın copy paste version'u wolfteam zaten entitylist olmadan sadece kaplamaya 3d yerine 2d dönüsüm projectmatrix viewmatix worldmatrix çekildikten sonra anlamı yok
zula nın copy paste version'u wolfteam zaten entitylist olmadan sadece kaplamaya 3d yerine 2d dönüsüm projectmatrix viewmatix worldmatrix çekildikten sonra anlamı yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)