- Konular
- 27
- Online süresi
- 13d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 2,305
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
okuma yazman yok sanırım görseller oyunla alakası yok dedim ben. girirmiyor demedim cok biliyorsun madem cevap ver kurulumu kendin bilmiyorsun bos yapıyorsun kuzey2 yazmıssın konuya bos belesyav işine git bir dostum ya karalama yapmahadi hadi işine bak bütün herkes giriyor sen mi giremiyorsun ?
- Konular
- 27
- Online süresi
- 13d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 2,305
- DevLira
- 3
ben senden hiç bir zaman quest veya baska birsey istemedim. oyun acılmıyor eksik lip hatası vermiyor eksik lipler ne diyoruz sıfır bilgin var. / görseldeki filesle alakası yok en ufak örnek nesne market alakasız. npcler sadece yerinde questleri yok hiç birinin normal bos files kuzey die paylaşman saçma. bütün mesajlara bak hangisinde soranlara yardımcı olmussun herkese tek dediğin kuran kuruyor ama hiç birirne neden su sunu yapın dememişsin filesle alakalı bilgisizliğinden buda.Ulan senin yaşın kadar benim files yapmisligim var ben paylaşım yapmışım sana discorddan cevap vermek zorunda mıyım? Serveri kurarmisin quest verir misin bilmem ne bilmem ne işine bak oyuna gir görselleri at birebir aynisimi değil mi anlarsın daha kurmayi bilmeyen gevşek burda ayar vermeye çalışıyor hadi yavrum ötede oyna hadi git farklı hatasız files kur oynat hadi
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 848
- DevLira
- 0
eyvallah reisYukarida ki bsd yi kurun filesi kurun kurduktan sonra usr lib icine 11.3 indirdigin liblerin hepsini at reboot at sonra gelecektir ayni hata bende de vardi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)