xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Kuzey2 Tarzı Files.

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yav işine git bir dostum ya karalama yapma :D hadi hadi işine bak bütün herkes giriyor sen mi giremiyorsun ?
okuma yazman yok sanırım görseller oyunla alakası yok dedim ben. girirmiyor demedim cok biliyorsun madem cevap ver kurulumu kendin bilmiyorsun bos yapıyorsun kuzey2 yazmıssın konuya bos beles

Ulan senin yaşın kadar benim files yapmisligim var ben paylaşım yapmışım sana discorddan cevap vermek zorunda mıyım? Serveri kurarmisin quest verir misin bilmem ne bilmem ne işine bak oyuna gir görselleri at birebir aynisimi değil mi anlarsın daha kurmayi bilmeyen gevşek burda ayar vermeye çalışıyor hadi yavrum ötede oyna hadi git farklı hatasız files kur oynat hadi
ben senden hiç bir zaman quest veya baska birsey istemedim. oyun acılmıyor eksik lip hatası vermiyor eksik lipler ne diyoruz sıfır bilgin var. / görseldeki filesle alakası yok en ufak örnek nesne market alakasız. npcler sadece yerinde questleri yok hiç birinin normal bos files kuzey die paylaşman saçma. bütün mesajlara bak hangisinde soranlara yardımcı olmussun herkese tek dediğin kuran kuruyor ama hiç birirne neden su sunu yapın dememişsin filesle alakalı bilgisizliğinden buda.

Yorumda hakaret içerikli konuşma devam edilirse gerekli işlem yapılacaktır. İyi forumlar dilerim

FreeBSD kaç uyumlu öğrenebilirmiyim ? Güncel sürümler ile çalıştırsak bir sorun olurmu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri