- Konular
- 1
- Online süresi
- 10h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Targetlediğim mobun (rakip) kendime veya ona ışınlanma xyz değişerek , bunu target vid yaparak nasıl yaparım video ile gösterecek olan varsa 2 paket sigarası benden.
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
Targetlediğim mobun (rakip) kendime veya ona ışınlanma xyz değişerek , bunu target vid yaparak nasıl yaparım video ile gösterecek olan varsa 2 paket sigarası benden.
simdi video lardan hiç birsey anlamadıgımı belirtmek isterim öncelikle sen bana açıkla teleport'u anladım da
"bunu target vid yaparak nasıl yaparım video ile gösterecek" bunu anlamadım
- Konular
- 1
- Online süresi
- 10h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
mouse sağ click attık VID seçtikya rakibi o vidden x y'si çıkacak ordan sonra kendiminkiyle değitşircem zaten python ile yapayzekaya yazdırırm onu en basit yoldan yapmak istiyorum , alive falan bilmiyorum cokta anlamam bu işlerden entity ile falan işte , videoda mesela mob nick x y olarak bulmusum c.e den isim cıkıyor mesela bide xy si cıkıyor ona ısınlanıyorum ama random ckıyor ben target ile yapacagım , yani senin alive yaptıgını , gayet basit kafan karıştı sanırımsimdi video lardan hiç birsey anlamadıgımı belirtmek isterim öncelikle sen bana açıkla teleport'u anladım da
"bunu target vid yaparak nasıl yaparım video ile gösterecek" bunu anlamadım

- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
anladım zaten c++ yoksa yardım edemeyecegim teşekürler kolay gelsinmouse sağ click attık VID seçtikya rakibi o vidden x y'si çıkacak ordan sonra kendiminkiyle değitşircem zaten python ile yapayzekaya yazdırırm onu en basit yoldan yapmak istiyorum , alive falan bilmiyorum cokta anlamam bu işlerden entity ile falan işte , videoda mesela mob nick x y olarak bulmusum c.e den isim cıkıyor mesela bide xy si cıkıyor ona ısınlanıyorum ama random ckıyor ben target ile yapacagım , yani senin alive yaptıgını , gayet basit kafan karıştı sanırım![]()

- Konular
- 1
- Online süresi
- 10h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
ce' den sağ click atınca Vıd ler cıkıyorya kime atarsam onunki heh benim isteğim şu click atınca herhangi bir şeye onun XYZ adresi cıksın bunun adresini bulmayı istiyorum bunu göstersen yeter bilgilisin baya iyisn biliyorumanladım zaten c++ yoksa yardım edemeyecegim teşekürler kolay gelsin![]()
![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)