ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek LOCALPLAYER - ENTİTY LİST - MOBPTR - XYZ - TARGET VID

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enes3437
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 613

Enes3437

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
10h 59m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
45
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Targetlediğim mobun (rakip) kendime veya ona ışınlanma xyz değişerek , bunu target vid yaparak nasıl yaparım video ile gösterecek olan varsa 2 paket sigarası benden.

Targetlediğim mobun (rakip) kendime veya ona ışınlanma xyz değişerek , bunu target vid yaparak nasıl yaparım video ile gösterecek olan varsa 2 paket sigarası benden.

simdi video lardan hiç birsey anlamadıgımı belirtmek isterim öncelikle sen bana açıkla teleport'u anladım da

"bunu target vid yaparak nasıl yaparım video ile gösterecek" bunu anlamadım

simdi video lardan hiç birsey anlamadıgımı belirtmek isterim öncelikle sen bana açıkla teleport'u anladım da

"bunu target vid yaparak nasıl yaparım video ile gösterecek" bunu anlamadım
mouse sağ click attık VID seçtikya rakibi o vidden x y'si çıkacak ordan sonra kendiminkiyle değitşircem zaten python ile yapayzekaya yazdırırm onu en basit yoldan yapmak istiyorum , alive falan bilmiyorum cokta anlamam bu işlerden entity ile falan işte , videoda mesela mob nick x y olarak bulmusum c.e den isim cıkıyor mesela bide xy si cıkıyor ona ısınlanıyorum ama random ckıyor ben target ile yapacagım , yani senin alive yaptıgını , gayet basit kafan karıştı sanırım :D

mouse sağ click attık VID seçtikya rakibi o vidden x y'si çıkacak ordan sonra kendiminkiyle değitşircem zaten python ile yapayzekaya yazdırırm onu en basit yoldan yapmak istiyorum , alive falan bilmiyorum cokta anlamam bu işlerden entity ile falan işte , videoda mesela mob nick x y olarak bulmusum c.e den isim cıkıyor mesela bide xy si cıkıyor ona ısınlanıyorum ama random ckıyor ben target ile yapacagım , yani senin alive yaptıgını , gayet basit kafan karıştı sanırım :D
anladım zaten c++ yoksa yardım edemeyecegim teşekürler kolay gelsin :rockon: :D

anladım zaten c++ yoksa yardım edemeyecegim teşekürler kolay gelsin :rockon: :D
ce' den sağ click atınca Vıd ler cıkıyorya kime atarsam onunki heh benim isteğim şu click atınca herhangi bir şeye onun XYZ adresi cıksın bunun adresini bulmayı istiyorum bunu göstersen yeter bilgilisin baya iyisn biliyorum :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri