Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
rakibin xyz kordinatını kendime yazıp ona ışınlanma veya rakibe benim kordinatımı yazdırıp yanıma çekme yapmak istiyorum buldugum sadece kendi xyz kordinatim sorum şu karsı tarafın kordinatını nasıl bulurum ve bu işlemleri nasıl yaparım detaylı bilgi ?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
alive den sonra tammiyle kod bilgine baglıTeşekkür Ederim. CPythonCharacterManger bu kısımdan mob isimlerini buldum karakterle yürürken diger karakterin ismi koydekilerin ismi falan cıkıyor burda kaldım ileriye gidemiyorum rakibin xzy bulamıyorum , bilgisiz biri için zor oluyor ufak bir video gelir mi ?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
söyle anlatıcagım 1 kere localplayer adresimiz var - ve entitylist adresimiz var
senin kendi x y z adresin localplayer > karsının x y z adresi entitylist diye gecer
simdi senin bulman gereken entitylist adresindir ama entitylist metin2 de cok da verimli degil
o yüzden 2 inci secenegin alive diye adlandırdıgımız CPythonCharacterManger icerisinde bulunan 0x20 yada 0x28 yada 0x24 olur bunlar alive den cekersen cok daha sabit ve güzel çalısır
not yazılımına baglı
söyle anlatıcagım 1 kere localplayer adresimiz var - ve entitylist adresimiz var
senin kendi x y z adresin localplayer > karsının x y z adresi entitylist diye gecer
simdi senin bulman gereken entitylist adresindir ama entitylist metin2 de cok da verimli degil
o yüzden 2 inci secenegin alive diye adlandırdıgımız CPythonCharacterManger icerisinde bulunan 0x20 yada 0x28 yada 0x24 olur bunlar alive den cekersen cok daha sabit ve güzel çalısır
not yazılımına baglı
not yazılımına baglı
Teşekkür Ederim. CPythonCharacterManger bu kısımdan mob isimlerini buldum karakterle yürürken diger karakterin ismi koydekilerin ismi falan cıkıyor burda kaldım ileriye gidemiyorum rakibin xzy bulamıyorum , bilgisiz biri için zor oluyor ufak bir video gelir mi ?söyle anlatıcagım 1 kere localplayer adresimiz var - ve entitylist adresimiz var
not yazılımına baglı
alive den sonra tammiyle kod bilgine baglıTeşekkür Ederim. CPythonCharacterManger bu kısımdan mob isimlerini buldum karakterle yürürken diger karakterin ismi koydekilerin ismi falan cıkıyor burda kaldım ileriye gidemiyorum rakibin xzy bulamıyorum , bilgisiz biri için zor oluyor ufak bir video gelir mi ?
alive den sonra tammiyle kod bilgine baglı
alive kadar bulduk xyz yine bulamıyoz kafayı yicem sinirden jahsdjha
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)