HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler saltanat da öne hit , skill , saldırı, hareket, silah uzunluğu gibi şeyleri buldum ama bir türlü wallhacki bulamıyorum nasıl bir yol izlemem gerek
"83" Değeri Wh 'e ait fakat saltanatmt2 de çalışmıyor.Beyler saltanat da öne hit , skill , saldırı, hareket, silah uzunluğu gibi şeyleri buldum ama bir türlü wallhacki bulamıyorum nasıl bir yol izlemem gerek
Evet sürekli 83 ü buluyorum fakat ücretli hile paylaşanlarda tanıtımda wallhackin çalıştığı görünüyor"83" Değeri Wh 'e ait fakat saltanatmt2 de çalışmıyor.
Wallhack için 2 ayrı method var birinci methodla bulduğun 83 olan. İkinci method için ismine CTRL + B at display type decimal yap orada gördüğün 16256'lardan ardışık 2 adet olanı karakterin boyutlarını değiştirir.sıra sıra 16500 yap o değerleri karakterinin boyutları değiştiyse buldun demektir. Daha basit bir yolu vardır belki ben bu şekilde buluyorum.Evet sürekli 83 ü buluyorum fakat ücretli hile paylaşanlarda tanıtımda wallhackin çalıştığı görünüyor
Bu wh değil scale dir ama alternatif olarak wh ye çözüm olabilirWallhack için 2 ayrı method var birinci methodla bulduğun 83 olan. İkinci method için ismine CTRL + B at display type decimal yap orada gördüğün 16256'lardan ardışık 2 adet olanı karakterin boyutlarını değiştirir.sıra sıra 16500 yap o değerleri karakterinin boyutları değiştiyse buldun demektir. Daha basit bir yolu vardır belki ben bu şekilde buluyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)