xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek WALLHACK BULMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuf AKTAŞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 998

Yusuf AKTAŞ

Level 1
Üye
Konular
3
Çözüm
1
Online süresi
1d 18h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 11 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
21
MmoLira
1,160
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beyler saltanat da öne hit , skill , saldırı, hareket, silah uzunluğu gibi şeyleri buldum ama bir türlü wallhacki bulamıyorum nasıl bir yol izlemem gerek

Beyler saltanat da öne hit , skill , saldırı, hareket, silah uzunluğu gibi şeyleri buldum ama bir türlü wallhacki bulamıyorum nasıl bir yol izlemem gerek
"83" Değeri Wh 'e ait fakat saltanatmt2 de çalışmıyor.

"83" Değeri Wh 'e ait fakat saltanatmt2 de çalışmıyor.
Evet sürekli 83 ü buluyorum fakat ücretli hile paylaşanlarda tanıtımda wallhackin çalıştığı görünüyor

Evet sürekli 83 ü buluyorum fakat ücretli hile paylaşanlarda tanıtımda wallhackin çalıştığı görünüyor
Wallhack için 2 ayrı method var birinci methodla bulduğun 83 olan. İkinci method için ismine CTRL + B at display type decimal yap orada gördüğün 16256'lardan ardışık 2 adet olanı karakterin boyutlarını değiştirir.sıra sıra 16500 yap o değerleri karakterinin boyutları değiştiyse buldun demektir. Daha basit bir yolu vardır belki ben bu şekilde buluyorum.

Wallhack için 2 ayrı method var birinci methodla bulduğun 83 olan. İkinci method için ismine CTRL + B at display type decimal yap orada gördüğün 16256'lardan ardışık 2 adet olanı karakterin boyutlarını değiştirir.sıra sıra 16500 yap o değerleri karakterinin boyutları değiştiyse buldun demektir. Daha basit bir yolu vardır belki ben bu şekilde buluyorum.
Bu wh değil scale dir ama alternatif olarak wh ye çözüm olabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri