Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek WALLHACK BULMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuf AKTAŞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 998

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu wh değil scale dir ama alternatif olarak wh ye çözüm olabilir
evet dediğim gibi player boyutuyla alakalı bir şey ama wh'nin çalışmadığı sunucularda aynı işlevi görebiliyor.

Evet sürekli 83 ü buluyorum fakat ücretli hile paylaşanlarda tanıtımda wallhackin çalıştığı görünüyor
bu sadece su,dağ gibi yerlerden geçmeye yarıyor. metin, oyuncu ve canavarlardan geçiş yapmak için karakter xyz arttırman gerek arkadaşın dediği gibi, başka yöntemlerde var.

bu sadece su,dağ gibi yerlerden geçmeye yarıyor. metin, oyuncu ve canavarlardan geçiş yapmak için karakter xyz arttırman gerek arkadaşın dediği gibi, başka yöntemlerde var.

Peki kralım bilgi birikimine guverenek birşey daha danışmak istiyorum karakterim öldüğü zaman otomatik yeniden doğmasını istiyorum bunu cheat engineden yapabilir miyim

Peki kralım bilgi birikimine guverenek birşey daha danışmak istiyorum karakterim öldüğü zaman otomatik yeniden doğmasını istiyorum bunu cheat engineden yapabilir miyim
Script(Auto Asm) ile yapabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri