Merhaba , ben hile üretme işlerinden anlamıyorum sizden bir ricam var yardımcı olursanız sevinirim.
Rodnia sunucusunda Pixelbot gibi bot yapmaya çalıştım , ekran taraması ile metin taşlarını bağımsız olarak algılatmayı hedefliyordum ama yapamadım bir türlü.
5-10-15-20 level diye yani... her taşı görüp tek metin sanmasını istemedim.
Pixelbot gibi görsel öğretmeye çalıştım 2000 + 3000 görseli öğretmeye çalıştım , %95 başarı aldı ama nasıl aldı bilmiyorum çünkü oyuna vurduğumuz zaman metin taşlarında %40 başarı bile vermiyor görsel olarak , onu geçtim en ufak skill görselini bile algılamıyor.
Hassasiyeti arttırsam görmüyor , hassasiyeti düşürsem her şeye koşuyor sapıttı bot...
Yapayzekanın verdiği tüm çözümler yine de sonuçsuz kalıyor belki de ben yapamadım belki de o bot yapmaya çalıştığımız için yapmama izin vermiyor anlamıyorum...
Cheat engine indirdim , sadece metin taşlarının yerini algılasın , oyunda nerede olduğunu bilip metine ona göre gitsin istedim , hareket hızı wallhack waithack gibi şeyleri kesinlikle istemedim ama onu da beceremedim... Daha karakterimin nerede olduğunu bile öğrenemiyorum...
Yürü dur methodu ile kordinat almaya çalıştım olmuyor daha nasıl yapabilirim?
Eğer şunlarla ilgili eğitim videoları varsa yada konu atabilir misiniz ? ben terimleri bilmediğim için öğrenemiyorum
Karakterin koordinatını bulma , karaktere haritadaki engelleri öğretme yada haritada en azından nerede olduğunu bilmek
Karakterin sadece kendi görüşü ve çevresi içerisinde (render alanı) metin taşları , moblar , bosslar ve playerların algılanıp radar gibi bir sistem yapılması
Oyun gerekirse bilgisayarın kendisi klavye fare kontrolünü ele geçirip kontrol edebilir karakteri , paket göndermesi şart değil.
Buna benzer bir bot yaptıysanız bana anlatma şansınız var mı ? İzlediğim çoğu video ya çok eski yada korumasız boş 1 kişilik sunucularda galiba.
Pointer nedir bilmiyorum , offset nedir bilmiyorum. GF sunucusunda bu işler biraz daha kolay galiba anlamıyorum ama her yer bot cirit atıyor. pvplerde pek eğitici video göremedim.
Ulaşabilirsiniz : Discord : 5 (kyzonb96) yada turkmmo
Rodnia sunucusunda Pixelbot gibi bot yapmaya çalıştım , ekran taraması ile metin taşlarını bağımsız olarak algılatmayı hedefliyordum ama yapamadım bir türlü.
5-10-15-20 level diye yani... her taşı görüp tek metin sanmasını istemedim.
Pixelbot gibi görsel öğretmeye çalıştım 2000 + 3000 görseli öğretmeye çalıştım , %95 başarı aldı ama nasıl aldı bilmiyorum çünkü oyuna vurduğumuz zaman metin taşlarında %40 başarı bile vermiyor görsel olarak , onu geçtim en ufak skill görselini bile algılamıyor.
Hassasiyeti arttırsam görmüyor , hassasiyeti düşürsem her şeye koşuyor sapıttı bot...
Yapayzekanın verdiği tüm çözümler yine de sonuçsuz kalıyor belki de ben yapamadım belki de o bot yapmaya çalıştığımız için yapmama izin vermiyor anlamıyorum...
Cheat engine indirdim , sadece metin taşlarının yerini algılasın , oyunda nerede olduğunu bilip metine ona göre gitsin istedim , hareket hızı wallhack waithack gibi şeyleri kesinlikle istemedim ama onu da beceremedim... Daha karakterimin nerede olduğunu bile öğrenemiyorum...
Yürü dur methodu ile kordinat almaya çalıştım olmuyor daha nasıl yapabilirim?
Eğer şunlarla ilgili eğitim videoları varsa yada konu atabilir misiniz ? ben terimleri bilmediğim için öğrenemiyorum
Karakterin koordinatını bulma , karaktere haritadaki engelleri öğretme yada haritada en azından nerede olduğunu bilmek
Karakterin sadece kendi görüşü ve çevresi içerisinde (render alanı) metin taşları , moblar , bosslar ve playerların algılanıp radar gibi bir sistem yapılması
Oyun gerekirse bilgisayarın kendisi klavye fare kontrolünü ele geçirip kontrol edebilir karakteri , paket göndermesi şart değil.
Buna benzer bir bot yaptıysanız bana anlatma şansınız var mı ? İzlediğim çoğu video ya çok eski yada korumasız boş 1 kişilik sunucularda galiba.
Pointer nedir bilmiyorum , offset nedir bilmiyorum. GF sunucusunda bu işler biraz daha kolay galiba anlamıyorum ama her yer bot cirit atıyor. pvplerde pek eğitici video göremedim.
Ulaşabilirsiniz : Discord : 5 (kyzonb96) yada turkmmo
Pixel bot yapacaksan ve her metini ayrı ayrı ayıracaksan tek yol metin taşının isimleri üzerinden gitmen yada her metin taşının rengine göre yol izleyebilirsin pvplerde memory işi biraz daha zor korumalara göre değişiyor yeni başlayan birinin altından kalkabileceği bir durum değil açık kaynak kodlu pixel botlar paylaşılmıştı forumda onları ai a atarak geliştirebilir kendine göre kullanabilirsin
Öncelikle sabır ve hevesiniz olması gerekiyor . Yazılım sorunu aradan çıktığı için işler daha kolay .Sandığınız kadar zor ve karmaşık değil. Bütün sunucular aynı temele dayandığı mantık aynıdır. Sonradan eklenen özellikler sunucuları biraz değiştirir.
Metin2 oyununu çok katlı bir binaya benzetelim.
İyi tarafı çok uzun süre bina içinde değişiklik olmuyor.
Kötü tarafı bu binanın yeri sabit değil yer değiştirebiliyor.
"metin2clint.exe" değer binanın o anlık yerini gösteriyor.
Asansöre bindin 5.kat bastın : Pointer (senin ve birkaç komşunun olduğu kat)
Asansörden indin sağdan ikinci kendi dairene girdin : offset
Dairene girdin sağdan 3. oda mutfak : offset
Sağdan 3. eşya buzdolabı : offset >>>> Soğuk suyu aldın içtin hedefine ulaştın.
Binanın iç yapısı pointer ve offsetlerden oluşur. Mimarlarlar farklı farklı bina planı yaptığı için birebir aynı bina bulmak zordur.
"metin2.client.exe =bina "( binayı buldun. tek sorun içini keşfetmek. daha önceden keşif yaptıysan işler çok kolay)
bina + 0x0010 = varlıklar(instance) ( 10. kat çıktın burada oyundaki tüm canlı nesneler var sen dahil)
varlıklar + 0xC = Oyuncu >> Sana ait tüm özellikler. ( kendi dairene girdin)
oyuncu + 1 = ayakkabılık
oyuncu + 2= salon
oyuncu + 3 = mutfak
oyuncu + 4 = lavabo
Binanın iç yapısı pointer ve offsetlerden oluşur. Mimarlarlar farklı farklı bina planı yaptığı için birebir aynı bina bulmak zordur.
"metin2.client.exe =bina "( binayı buldun. tek sorun içini keşfetmek. daha önceden keşif yaptıysan işler çok kolay)
bina + 0x0010 = varlıklar(instance) ( 10. kat çıktın burada oyundaki tüm canlı nesneler var sen dahil)
oyuncu + 1 = ayakkabılık
oyuncu + 2= salon
oyuncu + 3 = mutfak
oyuncu + 4 = lavabo
Bu sporu herkez yapıyor sen yaşıyosun abiÖncelikle sabır ve hevesiniz olması gerekiyor . Yazılım sorunu aradan çıktığı için işler daha kolay .Sandığınız kadar zor ve karmaşık değil. Bütün sunucular aynı temele dayandığı mantık aynıdır. Sonradan eklenen özellikler sunucuları biraz değiştirir.
oyuncu + 1 = ayakkabılık
oyuncu + 2= salon
oyuncu + 3 = mutfak
oyuncu + 4 = lavabo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)