Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mob pointer ve metin pointer bulma

assasinszed

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
18h 7m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
13
MmoLira
261
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar

Öncelikle biraz anlatayım henüz daha yeni yeni başladım öğrenmeye ve bu tür şeyleri öğrenmek hoşuma gidiyor aslında şuan metin2 için öğreniyorum yarına mesela farklı bir oyun için öğrenecem vs. az çok kodlama biliyorum c++ c# php javascript gibi gibi şimdi bir sunucuda onehit otomatik saldırı gibi şeyleri bulabiliyorum ama mob pointer ve metin pointerına geldiğinde sıra bunları bulamıyorum çok yöntem denedim targetı saçma sürekli target değiştirerek changed value next scan gibi bunlarda çok fazla sonuçlar veriyor 900.000 gibi değerler memory viewden bulmayı denedim dediğim gibi yeni öğrenmeye başladığım için eksiklerim çok fazla var x y z koordinatlarını bile bulamıyorum önemli olan aslında bunları bulmak bende biliyorum. Bir ilerleme kaydedemedim wallhack i denedim mesela onu da bulamadım piyasada ki bir çok videoya baktım forumlara her türlü siteye girdim çıktım hepsi genel geçer şeyler anlatıyorlar şunu bul şuna git şunu yap vs. bunlar her sunucuda aynı olmuyor. Öğrenmeye çok istekliyim biraz yardımcı olursanız çok sevinirim

opucuk1 discord ekle

her sunucuda aynı olmaz zaten soru su : basit ve bilmeyen kisi sürekli cheat engine yi açıp EnableSkip aratır yok der her sunucuda cıkmıyor diye yazar ama cıkmıyorsa EnableSkip oyunun icinde acılan panel kısmından C tusu ile saldırı hızı 17 yazıyorsa sen cheat engineyi ac 1.7 float türünde arat çıkar find yap kalıcı al yine aynı seye enableskip'in mov'udur deisen birsey olmaz sen saldırı hızınndan buldugun adrese

0x14 + 0x10 yaparsın karakterinin adını verir

karakterin adını da gecici adres ile alırsın

find lersin find ledigin adresde

0x8 - 0x8 - 0x4 - 0x14 0x18 0x2C seklinde ilerler

0x0 olan entitylist dir böylelikle bula bilirsin basit ve kolaydır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri