- Konular
- 1
- Online süresi
- 53768s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 13
- TM Yaşı
- 10 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 266
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
aynen "Eli ayagi duzgun hicbir sw de calismaz" cünkü pyplayer'i degistirmisler artık pyplayer degil asdplayer![]()
Hayir fistigim, calismaz cunku eli yuzu duzgun swlerin hepsi modullerini gizlerler, manual mapping gibi teknikler kullanarak,
Yani tek basina CE kullanarak videondaki gibi modulleri goremezsin.. Zaten bunu bile yapamayan sw de oynanmaz fistigim yanlis anlasilacak birsey yok.
Haa gel gelelim o pointerlari yine bulursun, DLL enjecte edersin vs vs yine bulunur, imkansiz diye birsey yok. Ama zaten onu bile yapmadan duz CE acarak adresleri bulabildigin sw lerde oynanir diyorsan benim dusuncem oynanmaz, kisisel fikrimi belirttim..
- Konular
- 81
- Online süresi
- 1ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 12,251
- DevLira
- 0
Oynadığın eli ayağı düzgün sunucuları yazar mısınHayir fistigim, calismaz cunku eli yuzu duzgun swlerin hepsi modullerini gizlerler, manual mapping gibi teknikler kullanarak,
Yani tek basina CE kullanarak videondaki gibi modulleri goremezsin.. Zaten bunu bile yapamayan sw de oynanmaz fistigim yanlis anlasilacak birsey yok.
Haa gel gelelim o pointerlari yine bulursun, DLL enjecte edersin vs vs yine bulunur, imkansiz diye birsey yok. Ama zaten onu bile yapmadan duz CE acarak adresleri bulabildigin sw lerde oynanir diyorsan benim dusuncem oynanmaz, kisisel fikrimi belirttim..
- Konular
- 95
- Online süresi
- 2ay 17g
- Reaksiyon Skoru
- 722
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 158
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 15,770
- DevLira
- 0
bak dostum sana açıklama yapsam da birsey degismeyecegini biliyorum cünkü senin düsüncelerin p2c o yüzden anlamsız istedigi kadar modulleri gizlesinler modul gizlemek marifet olsaydı keske hadi modulleri gizlemeyi de geçtim video yu izleyip döngüleme islemi yapsınlar inanki modullerden iyi olur :,)Hayir fistigim, calismaz cunku eli yuzu duzgun swlerin hepsi modullerini gizlerler, manual mapping gibi teknikler kullanarak,
- Konular
- 1,399
- Online süresi
- 1y 29g
- Reaksiyon Skoru
- 7,086
- Altın Konu
- 306
- Başarım Puanı
- 393
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 3,922
- DevLira
- 15
Öncelikle biraz konuşmana dikkat etmelisin CE kullanarak istediğim herşreyi bulabilirim gizlemeleri birşey fark etmez elveronu bile görebiliyorum o dereceHayir fistigim, calismaz cunku eli yuzu duzgun swlerin hepsi modullerini gizlerler, manual mapping gibi teknikler kullanarak,
- Konular
- 1
- Online süresi
- 53768s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 13
- TM Yaşı
- 10 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 266
- DevLira
- 0
Öncelikle biraz konuşmana dikkat etmelisin CE kullanarak istediğim herşreyi bulabilirim gizlemeleri birşey fark etmez elveronu bile görebiliyorum o derece
Fistiklar siz tam olarak neye alindiniz anlamadim ki, ben hicbirinizi sahsi hedef alan birsey soylemedim, kirici birsey soylemedim.
Sadece olani soyledim, yinede her turlu ustesinden gelinir dedim. Sen yaparsin, yapamazsin fln mevzularina girmedim ki. Niye durduk yere bir savunma moduna gectiniz onu cozemedim..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)