HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
https://forum.turkmmo.com/konu/3916858-lorenzo-altyapi-server-files-2025-sistemli/page-146kardesim bu 146 sayfada dedigin yer neresi linki yokmu bunun anlamıyorum dedigini
burada 4 video var izle
ne hatası alıyorsun kurulmuyor derken phayton 3 müVideoda verdigin linkteki freebsd kesinlikle kurulmuyor ya ssh configi olmasi gerektigi gibi ancak pcden baglanti kuramiyoruz bu kuracagim 3.files ilk problemi bunda yasadim o makinede kesinlikle problem var
phayton 3 kur direk acılır arkadasım baska bsd dede calışmaz o fıles en uyugunu budur
pkg install python3
librarylerle alakasi yok durumun makine ipv4 adresi 192.168.1.22 ssh configinde PermitRootLogin PasswordAuthentication falanda ayarli ikiside "yes" ancak putty ile baglanti kuramiyorum
Ag kismida bu sekilde
Ag kismida bu sekilde
dostum ben o verdigim bsdye kurdum videoda linkinide paylaştım zaten ama tabi sen nasıl kuruyorsun onu bılemıyorumVideoda verdigin linkteki freebsd kesinlikle kurulmuyor ya ssh configi olmasi gerektigi gibi ancak pcden baglanti kuramiyoruz bu kuracagim 3.files ilk problemi bunda yasadim o makinede kesinlikle problem var
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)