farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler
Videoda verdigin linkteki freebsd kesinlikle kurulmuyor ya ssh configi olmasi gerektigi gibi ancak pcden baglanti kuramiyoruz bu kuracagim 3.files ilk problemi bunda yasadim o makinede kesinlikle problem var

Videoda verdigin linkteki freebsd kesinlikle kurulmuyor ya ssh configi olmasi gerektigi gibi ancak pcden baglanti kuramiyoruz bu kuracagim 3.files ilk problemi bunda yasadim o makinede kesinlikle problem var
ne hatası alıyorsun kurulmuyor derken phayton 3 mü
phayton 3 kur direk acılır arkadasım baska bsd dede calışmaz o fıles en uyugunu budur
pkg install python3

librarylerle alakasi yok durumun makine ipv4 adresi 192.168.1.22 ssh configinde PermitRootLogin PasswordAuthentication falanda ayarli ikiside "yes" ancak putty ile baglanti kuramiyorum

Ag kismida bu sekilde
1763141426712.png

dostum ben o verdigim bsdye kurdum videoda linkinide paylaştım zaten ama tabi sen nasıl kuruyorsun onu bılemıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri