HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
filesi başlatamıyordum,mysql hatası alıyordum yukarıda olan
cd /usr/home/main
sh admin_panel.sh
ile başlattıgımda "bunun yerine"
cd /usr/main
sh admin_panel.sh
ile başlattım sorunsuz çalıştı belki işinize yarar
cd /usr/home/main
sh admin_panel.sh
ile başlattıgımda "bunun yerine"
cd /usr/main
sh admin_panel.sh
ile başlattım sorunsuz çalıştı belki işinize yarar
Selamın Aleyküm Kolay Gelsin Bahsetiggin crash yiyor ışınlanırken oyundan atıyor sorunun çözümü geldimi açaba suanda indircemde bilgin varmıdır kolay gelsin <3
Merhabalar Lorenzo 2025 sistemli filesin GameSRC Client Build Alma Ve Kurulum Videosu Hazırladım
146 adet safada hep sorular sorulmuş yapamıyanlar olmuş buna istinaden bu videoları hazırladım umarım
yararlı olur herkes kurabilir zaten bunları izleyipte kuramıyanda silsin hic bulaşmasın
bu konudaki " FREBSD " bu files için en uygunudur
https://forum.turkmmo.com/konu/3856...-python-3-mysql-5-6-hem-build-al-hem-oyun-ac/
1
2
3
4
5
herkese iyi forumlar:
ÖNCELİKLE KURULUM VE FİLES İÇİN TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAĞLIK
YARARLI OLUR UMARIM KURMAK İSTEYİP EDİTLEMEK İSTEYENLER İÇİN "YOUTUBE KANALINA YÜKLEYİP ATABİLİRSİN" safalarda onun fixi verilmiş okursan bulursun arkadaşımSelamın Aleyküm Kolay Gelsin Bahsetiggin crash yiyor ışınlanırken oyundan atıyor sorunun çözümü geldimi açaba suanda indircemde bilgin varmıdır kolay gelsin <3
bide tarif etseydinAl ışınlanırken crash alma sorunun çözümü kıyak olsun kullanıcaklara![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)