- Konular
- 692
- Online süresi
- 8ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 3,341
- Altın Konu
- 85
- Başarım Puanı
- 274
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Martysama v5.8 files üzerinde kendimce hem keyfi hem vakit geçirmek için sistem ekleme / çıkarma denemeleri yapıyordum kendimce sağolsun bu süre zarfında for @Lorenzo @Abundantia @ftyazilim kardeşlerimde arada destekleriyle kendimce sistem ekliyordum. Hem forumda bi hatıram olsun diye paylaşıyorum hem kendimce biraz daha farklı birşeyler denemek için paylaşmak istedim. Faydasını görmek isteyen yada işine yarayan olur mu bilmem ama yinede paylaşmak istiyorum maksat forumda bi hatıramız kalsın Martysama v5.8 bilen biliyor fixleri atılmış halidir tabi kendimce eklediğim sistemler aşağıdaki gibidir.
Not: İkarus ofline shop sistemi v2 olan pazar eklendi eklentisinde bulunan 'Arama Camı, OflineShop, Müzayide, v.b eklenti sistemleri' ile eklenmiştir.
V.T
Dipnot: Yine belirtiyorum kendimce hem keyfi hem vakit geçmesi adına uğraş oalrak eklenmiştir. İşin bir piri olamayız maalesef
İyi forumlar
Martysama v5.8 files üzerinde kendimce hem keyfi hem vakit geçirmek için sistem ekleme / çıkarma denemeleri yapıyordum kendimce sağolsun bu süre zarfında for @Lorenzo @Abundantia @ftyazilim kardeşlerimde arada destekleriyle kendimce sistem ekliyordum. Hem forumda bi hatıram olsun diye paylaşıyorum hem kendimce biraz daha farklı birşeyler denemek için paylaşmak istedim. Faydasını görmek isteyen yada işine yarayan olur mu bilmem ama yinede paylaşmak istiyorum maksat forumda bi hatıramız kalsın Martysama v5.8 bilen biliyor fixleri atılmış halidir tabi kendimce eklediğim sistemler aşağıdaki gibidir.
Metin Taşı Efsunu
Ofline Shopp
Toplu Sil Sat Sistemi
Yere Sat-Sil Sistemi
Şebnem Etkisi Sistemi
Uzaktan Market
Fırsatı Yakala
F5 Hızlı Menü
Efsun Botu
Raidcall Ünvan Sistemi
Kıdem Sistemi
Biyolog Sistemi
Arkadaş Penceresi Dracarys Eklendi
x10 Statü Artırma Sistemi Eklendi
Ofline Shopp
Toplu Sil Sat Sistemi
Yere Sat-Sil Sistemi
Şebnem Etkisi Sistemi
Uzaktan Market
Fırsatı Yakala
F5 Hızlı Menü
Efsun Botu
Raidcall Ünvan Sistemi
Kıdem Sistemi
Biyolog Sistemi
Arkadaş Penceresi Dracarys Eklendi
x10 Statü Artırma Sistemi Eklendi
Not: İkarus ofline shop sistemi v2 olan pazar eklendi eklentisinde bulunan 'Arama Camı, OflineShop, Müzayide, v.b eklenti sistemleri' ile eklenmiştir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
V.T
Dipnot: Yine belirtiyorum kendimce hem keyfi hem vakit geçmesi adına uğraş oalrak eklenmiştir. İşin bir piri olamayız maalesef
İyi forumlar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Off Filese gel +5 Kişi ile denendi <3 Paylaşım için teşekkürler
Rica Ederim.teşekkürler efenim
You're welcome, there is no clear list of problems I encountered.Thank you very much for sharing. Can you make a list of problems that need to be solved?
Teşekkürler rica edeirm.Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler
Teşekkürler rica ederimEline sağlık paylaşım için teşekkürler.
Eyvallah sağolasın canım benimYüksek derecede emek içerir paylaşım için teşekkürler eline sağlık![]()
Teşekkürlerpaylaşım için teşekkürler
Teşekkürler sağolasınElinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
EyvallahEline Sağlık![]()
Eyvallaheline sağlık![]()
Aynen daha dün gibiydiEline emeğine sağlık, daha dün gibiydi![]()
![]()
![]()
Rica ederimteşekkürler
Ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız içinEline sağlık paylaşım için teşekkürler
Rica ederim.teşekkürler
id: Rootbsd sifrE?
Şifre: 1
Eyvalalh sağolasın, rica ederimEllerine ve Emeklerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler .
İndiremeyenler burdan denesinler:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Herkese hayırlı formlar dilerim ve sağlıcakla kalın
sorunsuz calıstı vs2022 ile build alınıyor game builde client buildede sıkıntı yok kanıt olarak eklenebilir
Herkese selamlar arkadaşlar sizler için kurulumu denedim sorunsuz çalışıyor ve sistemler de sorunsuz kurulum da hata alanlar büyük ihtimalle yanlış işlem yapıyordur çünkü MariaDB Yeni nesil olduğundan zor gelmiş olabilir arkadaşlar ama öğrendikce sizlerde gayet memmun kalacaksınız bu gün size çeker bir video atarım artık sizlerde rahat kurulum yaparsınız.
SANCAKTAR2BURAK HERKESE İYİ FORMLAR DİLERİM SEVGİLERLE
DİSCORD
((+_+))((+_+))○∞∞∞ [̲̲̅̅s̲̅a̲̅n̲̅c̲̅a̲̅k̲̅t̲̅a̲̅r̲̅2̲̅b̲̅u̲̅r̲̅a̲̅k̲̅] ∞∞∞○((+_+))((+_+))
- Konular
- 111
- Online süresi
- 3ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 417
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 226
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 6,814
- DevLira
- 72
teşekkürler efenim
- Konular
- 187
- Online süresi
- 7ay 27g
- Reaksiyon Skoru
- 1,718
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 22,643
- DevLira
- 273
Thank you very much for sharing. Can you make a list of problems that need to be solved?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)