mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler
onuda denedim zaten videodaki haliyle yaptim ilk sonra bendeki makinelerle ayni config olacak sekilde uyarladim olmadi yaptiklarimi anlatiyim

1.FreeBSD VDI dosyasini attigin linkten indirdim
2. Oracle VM -> Yeni kismina girdim
3.En alttaki Var olan bir Sanal disk kullan secenegini isaretleyip indirdigim vdi dosyasini sectim
4.Ram 8 gb islemci cekirdegi 4 olarak ayarladim
5.Ag kismi kopru bagdastirici, adaptor intel 1000 olani sectim ve o bahsettigin reddet yazan yeri tumu olarak sectim

sonra makineyi actim ve videodaki gibi 192.168.1.22 ye cektim ipyi zaten kurulumu daha yaparken unknown host diyerek dns bulamadigini falan soyledi
kendi makinemin kopyasini aldim onun uzerine kuracagim yapacak birsey yok

onuda denedim zaten videodaki haliyle yaptim ilk sonra bendeki makinelerle ayni config olacak sekilde uyarladim olmadi yaptiklarimi anlatiyim

1.FreeBSD VDI dosyasini attigin linkten indirdim
2. Oracle VM -> Yeni kismina girdim
3.En alttaki Var olan bir Sanal disk kullan secenegini isaretleyip indirdigim vdi dosyasini sectim
4.Ram 8 gb islemci cekirdegi 4 olarak ayarladim
5.Ag kismi kopru bagdastirici, adaptor intel 1000 olani sectim ve o bahsettigin reddet yazan yeri tumu olarak sectim

sonra makineyi actim ve videodaki gibi 192.168.1.22 ye cektim ipyi zaten kurulumu daha yaparken unknown host diyerek dns bulamadigini falan soyledi
kendi makinemin kopyasini aldim onun uzerine kuracagim yapacak birsey yok
arkadaşım sen oyunu kendi makinanamı kuruyorsun yoksa bilişimden aldıgın sunucuyamı kurmaya çalışıyorsun dc eklermisin yeniden6753

TEST MODUNU KAPATTIKTAN SONRA FISILTIDA BU HATA VAR VE ÇÖZÜMÜNÜ HENÜZ BULAN YOK NORMALL USERLER MESAJ ATINCA BU HATA GELİYOR
1763157392325.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri