HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
4. Adım video yok ,sh başlat ve admin paneli gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım 146 sayfayı az aşagıya cek videoları izle kuramazzsan o videolarla oyunu sil ...4. Adım video yok ,sh başlat ve admin paneli gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
oyuna start verdigimde hata alıyorum sorunu nasıl düzeltebilirim baktım yazdım olmadı,video kurulumdaki ıp 192.168.1.22 sunucuda hata aldıgım için sanal makinaya ıp manuel yazdım(192.168.2.8) ----ayrıca pack dosyasındaki root dosyasını doğrumu yoksa hata verdiginden mi oyuna start verdigim halde giremiyorum?
mysql cökmüş yeniden kuroyuna start verdigimde hata alıyorum sorunu nasıl düzeltebilirim baktım yazdım olmadı,video kurulumdaki ıp 192.168.1.22 sunucuda hata aldıgım için sanal makinaya ıp manuel yazdım(192.168.2.8) ----ayrıca pack dosyasındaki root dosyasını doğrumu yoksa hata verdiginden mi oyuna start verdigim halde giremiyorum?Ekli dosyayı görüntüle 158965Ekli dosyayı görüntüle 158964
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)