Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WallHack Engeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu tehlike sebebiyle mümkün olduğu kadarıyla anti-cheat işlemleri server tarafından yapılmalı, official sunucuların yıllardır bu konuda başarıya ulaşamama sebebi sağlam bir serverside hile engeli oluşturamaması bence, Enigma, Themida gibi 3.parti koruyucu uygulamalar da sadece bir noktaya kadar bunu engelleyebilir. Sağlam bir paket şifreleme sistemi ve server taraflı koruma ile başarı sağlamak bence daha kolay, sevgiler.
tabi ki de ben bu konuda bahsi geçen kodlara istinaden konuşuyorum , server side koruma sistemleri oyunlara geleli 15 yıl oldu neredeyse yanlış hatırlamıyorsam hack shield ile gelmişti ben metin2 alanında çalışmaya başlayalı 3 gün oluyor ilk başladığımda oyunun paket sistemini analiz etmek için belli başlı yöntemler denediğimde paket sisteminin olmadığını gördüm :D Server side korumalarında artık ömrü bitti malesef çok kolay geçilebiliyorlar tam anlamıyla bypass edilmesede ghosting dediğimiz yöntemler uygulanıyor yada yine HeartBeat dediğimiz yöntem çalışıyor , sunucu taraflı koruma metin2 camiasında anladığım kadarıyla ultra elit bir şey olarak görülüyor fakat çok eskide kaldı günümüz de en sağlam anti sistemleri Write Memory engellemek ile uğraşıyor ki bu her şeyin temeli. Server side dediğimiz basit bir koruma mekanizmasın client tarafından servera iletilen belli başlı veriler bu verilerde bir sorun olmadığı yazar ve oyun işleyişine devam eder , paket sistemi çözüldükten sonra clientten server'a belli aralıklarla aynı veri iletilir ve server side koruma dediğiniz şey bypasslanır bunlar çok ilkel şeyler metin2 gibi köklü bir oyunun hala bunları aşamamış olması çok üzücü .. Ya rezalet bir dev. ekibi var yada işlerini yapmıyorlar bilemiyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri