B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WallHack Engeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler

Korumalı alanda atak yapma.(Bunu kordinat bazlı fixleyebiliriz)balık tutulan alanda kordinat fixi var turkmmoda ama bir sürü kordinat yazmalıyız tek tek)
Ghost.hayalet hack var bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
Skiller arası mesafe fixi (skil Proto en sağda) range yazar orada mesafe ayarlanıyor.
7x gibi hileler(skil Proto en sağ)Max hit
Prodamage ve atackspeed fixleri turkmmoda var bu fixler başarılı kullanılabilir.
Silah range var orneğin range 300 de ama adam kılıcı uzatıyor hileyle mesafeden dolayı erken damage atıyor.
Yerden kalkma animasyon hileleri var.
Bunlar foxfs ile çözülmüyor.
Adam cheat engineyle yada dreamfancyle guncelfoxfsli clientte animasyon hilesi yapıyor.

Şuan benim gördüğüm server taraflı eksik olan
Animasyon hileleri.
Kılıcı uzatma hilesi.
Movspeed wallhack vasıtasıyla duzelmiş sanirim

Bu animasyon hileleri de ben cyton kullandım foxfs kullandım pSM siatemi kullandım ama yinede cheat enginedne hile yapılıyor

Son düzenleme:
Korumalı alanda atak yapma.(Bunu kordinat bazlı fixleyebiliriz)balık tutulan alanda kordinat fixi var turkmmoda ama bir sürü kordinat yazmalıyız tek tek)
Ghost.hayalet hack var bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
Skiller arası mesafe fixi (skil Proto en sağda) range yazar orada mesafe ayarlanıyor.
7x gibi hileler(skil Proto en sağ)Max hit
Prodamage ve atackspeed fixleri turkmmoda var bu fixler başarılı kullanılabilir.
Silah range var orneğin range 300 de ama adam kılıcı uzatıyor hileyle mesafeden dolayı erken damage atıyor.
Yerden kalkma animasyon hileleri var.
Bunlar foxfs ile çözülmüyor.
Adam cheat engineyle yada dreamfancyle guncelfoxfsli clientte animasyon hilesi yapıyor.

Şuan benim gördüğüm server taraflı eksik olan
Animasyon hileleri.
Kılıcı uzatma hilesi.
Movspeed wallhack vasıtasıyla duzelmiş sanirim

Bu animasyon hileleri de ben cyton kullandım foxfs kullandım pSM siatemi kullandım ama yinede cheat enginedne hile yapılıyor
Cheat engine gibi x programlar " pointer " x,y değerleri üzerinden aldıgı veriden ilerliyor biliyorsun client src tarafından CE direkt engelleyebilirsin,ve oyun içi de bazı eklentıler yapabilirsin pvm taraflı oyunlar'da cogunlukla farm bot yapan yok cünkü oto av o işi zaten oyunda görüyor , 7x 100x gibi büyük değerleri çözmek zaten cok basit,oyunu eğer ciddiye alıyorsan zaten engellemesi cok basit cünkü metin sayaç verebilirsin örnek metin şu saniye de kesilirse art arta kick verebilirsin, gibi bir ton seçenek var fikirle çözülmeyecek birşey yok arkadaşımız sadece kücük bir geçit için uyarı verdırıyor.

bu kodu eklesemde cheat enginede movspeed açılıyor

Cheat engine gibi x programlar " pointer " x,y değerleri üzerinden aldıgı veriden ilerliyor biliyorsun client src tarafından CE direkt engelleyebilirsin,ve oyun içi de bazı eklentıler yapabilirsin pvm taraflı oyunlar'da cogunlukla farm bot yapan yok cünkü oto av o işi zaten oyunda görüyor , 7x 100x gibi büyük değerleri çözmek zaten cok basit,oyunu eğer ciddiye alıyorsan zaten engellemesi cok basit cünkü metin sayaç verebilirsin örnek metin şu saniye de kesilirse art arta kick verebilirsin, gibi bir ton seçenek var fikirle çözülmeyecek birşey yok arkadaşımız sadece kücük bir geçit için uyarı verdırıyor.
"client src tarafından CE direkt engelleyebilirsin" sen engellersin başkası gelir koyduğunu engeli geçer, sunucu tarafında çözmediğiniz sürece clientta yapılan her şey nafile.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri