- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 664
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 266
- DevLira
- 0
Korumalı alanda atak yapma.(Bunu kordinat bazlı fixleyebiliriz)balık tutulan alanda kordinat fixi var turkmmoda ama bir sürü kordinat yazmalıyız tek tek)
Ghost.hayalet hack var bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
Skiller arası mesafe fixi (skil Proto en sağda) range yazar orada mesafe ayarlanıyor.
7x gibi hileler(skil Proto en sağ)Max hit
Prodamage ve atackspeed fixleri turkmmoda var bu fixler başarılı kullanılabilir.
Silah range var orneğin range 300 de ama adam kılıcı uzatıyor hileyle mesafeden dolayı erken damage atıyor.
Yerden kalkma animasyon hileleri var.
Bunlar foxfs ile çözülmüyor.
Adam cheat engineyle yada dreamfancyle guncelfoxfsli clientte animasyon hilesi yapıyor.
Şuan benim gördüğüm server taraflı eksik olan
Animasyon hileleri.
Kılıcı uzatma hilesi.
Movspeed wallhack vasıtasıyla duzelmiş sanirim
Bu animasyon hileleri de ben cyton kullandım foxfs kullandım pSM siatemi kullandım ama yinede cheat enginedne hile yapılıyor
Skiller arası mesafe fixi (skil Proto en sağda) range yazar orada mesafe ayarlanıyor.
Prodamage ve atackspeed fixleri turkmmoda var bu fixler başarılı kullanılabilir.
Silah range var orneğin range 300 de ama adam kılıcı uzatıyor hileyle mesafeden dolayı erken damage atıyor.
Adam cheat engineyle yada dreamfancyle guncelfoxfsli clientte animasyon hilesi yapıyor.
Animasyon hileleri.
Kılıcı uzatma hilesi.
Bu animasyon hileleri de ben cyton kullandım foxfs kullandım pSM siatemi kullandım ama yinede cheat enginedne hile yapılıyor
Son düzenleme:
- Konular
- 40
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 1,761
- DevLira
- 15
Cheat engine gibi x programlar " pointer " x,y değerleri üzerinden aldıgı veriden ilerliyor biliyorsun client src tarafından CE direkt engelleyebilirsin,ve oyun içi de bazı eklentıler yapabilirsin pvm taraflı oyunlar'da cogunlukla farm bot yapan yok cünkü oto av o işi zaten oyunda görüyor , 7x 100x gibi büyük değerleri çözmek zaten cok basit,oyunu eğer ciddiye alıyorsan zaten engellemesi cok basit cünkü metin sayaç verebilirsin örnek metin şu saniye de kesilirse art arta kick verebilirsin, gibi bir ton seçenek var fikirle çözülmeyecek birşey yok arkadaşımız sadece kücük bir geçit için uyarı verdırıyor.Korumalı alanda atak yapma.(Bunu kordinat bazlı fixleyebiliriz)balık tutulan alanda kordinat fixi var turkmmoda ama bir sürü kordinat yazmalıyız tek tek)
Animasyon hileleri.
Kılıcı uzatma hilesi.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 2d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 783
- DevLira
- 27
bu kodu eklesemde cheat enginede movspeed açılıyor
- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,291
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,884
- DevLira
- 12
"client src tarafından CE direkt engelleyebilirsin" sen engellersin başkası gelir koyduğunu engeli geçer, sunucu tarafında çözmediğiniz sürece clientta yapılan her şey nafile.Cheat engine gibi x programlar " pointer " x,y değerleri üzerinden aldıgı veriden ilerliyor biliyorsun client src tarafından CE direkt engelleyebilirsin,ve oyun içi de bazı eklentıler yapabilirsin pvm taraflı oyunlar'da cogunlukla farm bot yapan yok cünkü oto av o işi zaten oyunda görüyor , 7x 100x gibi büyük değerleri çözmek zaten cok basit,oyunu eğer ciddiye alıyorsan zaten engellemesi cok basit cünkü metin sayaç verebilirsin örnek metin şu saniye de kesilirse art arta kick verebilirsin, gibi bir ton seçenek var fikirle çözülmeyecek birşey yok arkadaşımız sadece kücük bir geçit için uyarı verdırıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)