ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Kadim efsun sistem sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6kanka6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

6kanka6

Level 7
TM Üye
Konular
339
Çözüm
57
Online süresi
1mo 19d
Reaksiyon Skoru
102
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
209
MmoLira
6,672
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kadim efsun nesnesini 1 kere kullandıktan sonra tekrar farklı bonuslar ile değiştirmek istiyorum ve aşağıdaki hatayı veriyor.

"Seçilen bonus sırası ile nesnedeki bonus sırası aynı olmalıdır."

Bunu nasıl kaldırabilirim

Kadim efsun nesnesini 1 kere kullandıktan sonra tekrar farklı bonuslar ile değiştirmek istiyorum ve aşağıdaki hatayı veriyor.

"Seçilen bonus sırası ile nesnedeki bonus sırası aynı olmalıdır."

Bunu nasıl kaldırabilirim
Öncelikle, Kadim effsunu 1 kere kullandıktan sonra değiştirmek için önce Efsun Nesnesi ile değiştirin efsunları sonra kadim efsunu tekrar kullanın bunun kuralı budur.

Öncelikle, Kadim effsunu 1 kere kullandıktan sonra değiştirmek için önce Efsun Nesnesi ile değiştirin efsunları sonra kadim efsunu tekrar kullanın bunun kuralı budur.
öyle yapmadan da çalışan bir çok server var. Ve dewdiğini sw de denedim aynı hata devam ediyor

Son düzenleme:
Kadim efsun sistemi bozuk o halde, düzeltin. Bunu kullanabilirsiniz bizzat kurdum çalışıyor.
Kadim Efsun - Turkmmo
Bozuk diyorsunuzda sizin dediginize gore bozuk . Peki benim dedigim duruma gore ne olcak . O attiginiz linkdeki kadim efsunda benim dedigim oluyormu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri