Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Çalışıyor GF İçin Kostüm Efsun Botu

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kostüm Efsun Botu

Merhaba Turkmmo sakinleri,

Sizlere oyun içi deneyiminizi kolaylaştıracak ve kostüm efsunlarken yaşanan zaman kaybını tamamen ortadan kaldıracak, kendi geliştirdiğim Kostüm Efsun Botu'nu paylaşıyorum. Sistem tamamen stabil çalışmakta olup, oyuncuyu yormayacak sade ve işlevsel bir arayüze sahiptir.

Botun Temel Özellikleri

[*]Kostüme otomatik olarak 3 efsun getirme işlemi.
[*]Belirlediğiniz efsunlar gelene kadar otomatik efsun değiştirme.
[*]Stok takip sistemi ve eşya bittiğinde anlık uyarı.
[*]Açılışta iki farklı efsun grubu (Asıl ve Alternatif) belirleyebilme. Grup ekleyerek alternatif seçenekleri arttırabilme. Maks. 10 Grup.
[*]Çoklu dil desteği (Türkçe / İngilizce).

Nasıl Kullanılır? (Önemli Adımlar)

Botun sorunsuz bir şekilde işlemleri gerçekleştirebilmesi için aşağıdaki kullanım adımlarına dikkat etmelisiniz:

1. [*]**ÖNEMLİ** Oyuna giriş yaptıktan sonra inject edin.
  2. INSERT Tuşunu kullanarak oyun içinde pencere açıp kapatabilirsiniz. Pencere açıldığında oyun içindeki fare işlemleriniz kısıtlanacaktır. Pencereyi kapatmayı unutmayın.
  3. Efsunlamak veya dönüştürmek istediğiniz kostümü mutlaka envanterinizin ilk slotuna (sol üst köşe - 0. slot) yerleştirin.
  4. Bot arayüzündeki Kostüm sekmesine gelip "Slot 0 Oku" butonuna tıklayarak kostümü sisteme tanıtın.
  5. *DİKKAT* Tanıtılan kostümün yerini değiştirseniz bile, envanterin neresinde olursa olsun aynı kostüme efsun atmaya devam eder. Bu nedenle yeni efsun atacağınız başka kostümü yeniden tanıtmalısınız.
  6. İşlem yapabilmek için envanterinizde yeterli sayıda Kostüm Dönüştürücü (3 efsun gelmesi için) ve Kostümü Efsunla (efsun değiştirmek için) nesnesi bulunduğundan emin olun.
  7. Yapmak istediğiniz işleme göre menüden "3 Efsun Yap" veya "Bonus Değiştir" seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun.
  8. Gelmesini istediğiniz hedef efsunları seçtikten sonra eşleşmeleri seçmelisiniz. Örneğin sadece Güç+12 efsununu seçip ekle dedikten sonra eşleşme kutusunu 1 yapmalısınız. Yarı İnsanlara Karşı Güç ve Büyüye Karşı Dayanıklılık efsunlarının gelmesini istiyorsanız, eşleşmeyi 2 olarak seçin. Aynı şekilde 3 efsunun da eşleşmesini istiyorsanız yanındaki eşleşme değerini 3 olarak seçmelisiniz.
  9. Efsunlar sekmesinden hedeflerinizi girin ve BAŞLAT butonuna basıp arkanıza yaslanın.
  10. Otomatik satın alma işlemi henüz aktif değil. Kostüm bonus eşyalarını satıcıdan kendizi almalısınız.

Görseller & Videolar
1781122735831.png

1781127570672.png

1781123383143.png

1781125066737.png

İndirme Linkleri & Virüs Total
ÇALIŞMAMA SORUNU İÇİN RAR İÇİNDEKİ "d3d8.dll" DOSYASINI OYUNUN KURULU OLDUĞU DİZİNE KOPYALAYIN.

Karşılaştığınız sorunları veya eklenmesini istediğiniz özellikleri konu altından belirtebilirsiniz.

İyi forumlar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)