- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,540
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kostüm Efsun Botu
Merhaba Turkmmo sakinleri,
Sizlere oyun içi deneyiminizi kolaylaştıracak ve kostüm efsunlarken yaşanan zaman kaybını tamamen ortadan kaldıracak, kendi geliştirdiğim Kostüm Efsun Botu'nu paylaşıyorum. Sistem tamamen stabil çalışmakta olup, oyuncuyu yormayacak sade ve işlevsel bir arayüze sahiptir.
Botun Temel Özellikleri
[*]Kostüme otomatik olarak 3 efsun getirme işlemi.
[*]Belirlediğiniz efsunlar gelene kadar otomatik efsun değiştirme.
[*]Stok takip sistemi ve eşya bittiğinde anlık uyarı.
[*]Açılışta iki farklı efsun grubu (Asıl ve Alternatif) belirleyebilme. Grup ekleyerek alternatif seçenekleri arttırabilme. Maks. 10 Grup.
[*]Çoklu dil desteği (Türkçe / İngilizce).
Nasıl Kullanılır? (Önemli Adımlar)
Botun sorunsuz bir şekilde işlemleri gerçekleştirebilmesi için aşağıdaki kullanım adımlarına dikkat etmelisiniz:
- [*]**ÖNEMLİ** Oyuna giriş yaptıktan sonra inject edin.
- INSERT Tuşunu kullanarak oyun içinde pencere açıp kapatabilirsiniz. Pencere açıldığında oyun içindeki fare işlemleriniz kısıtlanacaktır. Pencereyi kapatmayı unutmayın.
- Efsunlamak veya dönüştürmek istediğiniz kostümü mutlaka envanterinizin ilk slotuna (sol üst köşe - 0. slot) yerleştirin.
- Bot arayüzündeki Kostüm sekmesine gelip "Slot 0 Oku" butonuna tıklayarak kostümü sisteme tanıtın.
- İşlem yapabilmek için envanterinizde yeterli sayıda Kostüm Dönüştürücü (efsun eklemek için) ve Kostümü Efsunla (efsun değiştirmek için) nesnesi bulunduğundan emin olun.
- Yapmak istediğiniz işleme göre menüden "Önce 3 Efsun Yap" veya "Bonus Değiştir" seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun.
- Efsunlar sekmesinden hedeflerinizi girin ve BAŞLAT butonuna basıp arkanıza yaslanın.
- Otomatik satın alma işlemi henüz aktif değil. Kostüm eşyalarını satıcıdan kendizi almalısınız.
Görseller & Videolar
İndirme Linkleri & Virüs Total
**GELİŞTİRME AŞAMASINDA OLDUĞU İÇİN DİKKATLİ KULLANIN. EKSİKLERİ OLABİLİR.**
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Karşılaştığınız sorunları veya eklenmesini istediğiniz özellikleri konu altından belirtebilirsiniz.
İyi forumlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 7
- Online süresi
- 1d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 715
- DevLira
- 0
Çok şahane görünüyor detaylı paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,540
- DevLira
- 0
Rica ederim. Dediğim gibi hala geliştiriyorum o yüzden efsun kaçırırsa kusura bakmayın yaptığım iki kostümde efsun kaçırma olmadı.Çok şahane görünüyor detaylı paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)