Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
eyvallah
Kostüm Efsun Botu
Merhaba Turkmmo sakinleri,
Sizlere oyun içi deneyiminizi kolaylaştıracak ve kostüm efsunlarken yaşanan zaman kaybını tamamen ortadan kaldıracak, kendi geliştirdiğim Kostüm Efsun Botu'nu paylaşıyorum. Sistem tamamen stabil çalışmakta olup, oyuncuyu yormayacak sade ve işlevsel bir arayüze sahiptir.
Botun Temel Özellikleri
[*]Kostüme otomatik olarak 3 efsun getirme işlemi.
[*]Belirlediğiniz efsunlar gelene kadar otomatik efsun değiştirme.
[*]Stok takip sistemi ve eşya bittiğinde anlık uyarı.
[*]Açılışta iki farklı efsun grubu (Asıl ve Alternatif) belirleyebilme. Grup ekleyerek alternatif seçenekleri arttırabilme. Maks. 10 Grup.
[*]Çoklu dil desteği (Türkçe / İngilizce).
Nasıl Kullanılır? (Önemli Adımlar)
Botun sorunsuz bir şekilde işlemleri gerçekleştirebilmesi için aşağıdaki kullanım adımlarına dikkat etmelisiniz:
- [*]**ÖNEMLİ** Oyuna giriş yaptıktan sonra inject edin.
- INSERT Tuşunu kullanarak oyun içinde pencere açıp kapatabilirsiniz. Pencere açıldığında oyun içindeki fare işlemleriniz kısıtlanacaktır. Pencereyi kapatmayı unutmayın.
- Efsunlamak veya dönüştürmek istediğiniz kostümü mutlaka envanterinizin ilk slotuna (sol üst köşe - 0. slot) yerleştirin.
- Bot arayüzündeki Kostüm sekmesine gelip "Slot 0 Oku" butonuna tıklayarak kostümü sisteme tanıtın.
- *DİKKAT* Tanıtılan kostümün yerini değiştirseniz bile, envanterin neresinde olursa olsun aynı kostüme efsun atmaya devam eder. Bu nedenle yeni efsun atacağınız başka kostümü yeniden tanıtmalısınız.
- İşlem yapabilmek için envanterinizde yeterli sayıda Kostüm Dönüştürücü (3 efsun gelmesi için) ve Kostümü Efsunla (efsun değiştirmek için) nesnesi bulunduğundan emin olun.
- Yapmak istediğiniz işleme göre menüden "3 Efsun Yap" veya "Bonus Değiştir" seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun.
- Gelmesini istediğiniz hedef efsunları seçtikten sonra eşleşmeleri seçmelisiniz. Örneğin sadece Güç+12 efsununu seçip ekle dedikten sonra eşleşme kutusunu 1 yapmalısınız. Yarı İnsanlara Karşı Güç ve Büyüye Karşı Dayanıklılık efsunlarının gelmesini istiyorsanız, eşleşmeyi 2 olarak seçin. Aynı şekilde 3 efsunun da eşleşmesini istiyorsanız yanındaki eşleşme değerini 3 olarak seçmelisiniz.
- Efsunlar sekmesinden hedeflerinizi girin ve BAŞLAT butonuna basıp arkanıza yaslanın.
- Otomatik satın alma işlemi henüz aktif değil. Kostüm bonus eşyalarını satıcıdan kendizi almalısınız.
Görseller & Videolar
Ekli dosyayı görüntüle 179682
Ekli dosyayı görüntüle 179697
Ekli dosyayı görüntüle 179683
Ekli dosyayı görüntüle 179684
İndirme Linkleri & Virüs Total
ÇALIŞMAMA SORUNU İÇİN RAR İÇİNDEKİ "d3d8.dll" DOSYASINI OYUNUN KURULU OLDUĞU DİZİNE KOPYALAYIN.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Karşılaştığınız sorunları veya eklenmesini istediğiniz özellikleri konu altından beli
3 EFSUN YAPMA ÖZELLİĞİ ÇALIŞIYOR AMA EFSUN GELDİĞİNDE DURMA ÖZELLİĞİ YOK ŞÜPHE EDİP TEK EFSUN 20 HAYVAN YAZDIM ONU DA DURMADAN GEÇTİ 10 VONLUK EFSUN ALMIŞTIM ERİTİP BİTİRDİ ELDE VAR 3 EFSUN KOSTÜM
Moderatör tarafında düzenlendi:
DC: BlackMask_11 ekleyin bu dediğinizin olma ihtimali sıfır. Ayrıca yorumlarda küçük harf kullanımına özen gösterin. Discord'dan ekleyin sorunu kontrol edeyim. Şüphe edip 20 hayvan efsununu denedikten sonra neden 10 wonluk bir efsun atma harcaması yaptınız? Direkt olarak çalışmıyor ya da hata var deseydiniz kontrolleri sağlardım.3 EFSUN YAPMA ÖZELLİĞİ ÇALIŞIYOR AMA EFSUN GELDİĞİNDE DURMA ÖZELLİĞİ YOK ŞÜPHE EDİP TEK EFSUN 20 HAYVAN YAZDIM ONU DA DURMADAN GEÇTİ 10 VONLUK EFSUN ALMIŞTIM ERİTİP BİTİRDİ ELDE VAR 3 EFSUN KOSTÜM
Farklı bir yanıta cevap vermedim bunun gibi bir mesajınıza cevap verdim. Çok önemli değil o, benimle dc üzerinden iletişime geçin hatayı görmem gerekiyor. Kendim denediğimde sorun yaşamıyorum.3 efsun yapınca çalışıyordur diye 10 vonluk efsun attım 10 vonluk efsundan sonra şüphelenip 20 hayvan olayını denedim 20 hayvanda durmadığını görünce de yazayım dedim farklı bi yanıta cevap vermişsiniz gruplardaki eşleşme bölümündeki rakamlarla mı alakalı acaba
Farklı bir yanıta cevap vermedim bunun gibi bir mesajınıza cevap verdim. Çok önemli değil o, benimle dc üzerinden iletişime geçin hatayı görmem gerekiyor. Kendim denediğimde sorun yaşaEşle
Eşleşme Kısmını düzeltince gelen efsunda durmaya başladı özel mesajda uzun uzun belirttim efsun atma hızının düşürülmesi lazımFarklı bir yanıta cevap vermedim bunun gibi bir mesajınıza cevap verdim. Çok önemli değil o, benimle dc üzerinden iletişime geçin hatayı görmem gerekiyor. Kendim denediğimde sorun yaşamıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)