melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor [RELEASE] GF ETP Botu v1.0 | Çoklu Client | Internal

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yeni özellik hakkında da bi video çeksen kullanımı için süper olur. Karakter değişimi ve item aktarmayi da eklendiğinde bence abonelik sistemi çok mantıklı gelir kullanan herkese. Bu haliyle bile sürekli güncel tutabilirsen abonelik sistemine geçiş yapsan okey

Yeni özellik hakkında da bi video çeksen kullanımı için süper olur. Karakter değişimi ve item aktarmayi da eklendiğinde bence abonelik sistemi çok mantıklı gelir kullanan herkese. Bu haliyle bile sürekli güncel tutabilirsen abonelik sistemine geçiş yapsan okey
Video en kısa zamanda gelecek, önerin için de teşekkür ederim abonelik sistemine geçmeyi düşünmüyorum. Vakit buldukça ve sizlerin yorumlarıyla geliştirip paylaşacağım önemli olan önerileriniz ve kullanım sırasındaki sorunları birlikte tespit etmemiz.

Son düzenleme:
MMO injector ile inject problemi olduğunu farkettim ve düzelttim. exe vt ve indirme linki güncel.

Elinize emeğinize sağlık tekrardan teşekkür ederiz

valla 10 numara çalışıyor , senin diğer auto hunt kullanıyordum kendim güncelleyip etp toplamıyordu bu da o proje kadar güzel oldu valla ilerlemelerin de başarılar diliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri