berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor Metin2 hileleri hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hyrtkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ne güzel forumda sürekli bu konuda aktiflik olurdu yeni birşeyler öğreniyordum sürekli şimdi ne kimse birşey soruyor nede paylaşıyor metin2 piyasasımı durgunlaştı hileciler kendine mi saklamaya başladı.
Çok fazla insan metin2'yi bıraktı gerek hile yapanlar olsun gerek oyuncular olsun en büyük sebebi bu bence. Bir de işin anticheat boyutu var çoğu server aynı korumaları kullanıyor, bu korumalarda öyle çok basit korumalar değil. O yüzden başlangıç-orta seviyedeki insanlar istese de bir şey yapamıyor.

Ne güzel forumda sürekli bu konuda aktiflik olurdu yeni birşeyler öğreniyordum sürekli şimdi ne kimse birşey soruyor nede paylaşıyor metin2 piyasasımı durgunlaştı hileciler kendine mi saklamaya başladı.
her yer de yayınlanmış bir hileyi tekrardan derleyip herkes paylaşır ve bunu yapan insanlar sonradan nadir bir bilgi öğrendiğini düşünerekten daha önce yaptıkları gibi paylaşıma sunmazlar buda burada bulunan belli bir kesime ümit verip yarı yolda bırakmak oluyor etik bulmuyorum çünkü bir işe başlarken bu şahsiyetsizler "Hile yapımı V1-V2-V3..." gibi devam cümleleri kuruyorlar, o yüzden burada paylaşılan hileler üzerinden ya kendinizi geliştirin az önce bahsettiğim gibi yarıda kalan ümit besleyen kişiler olmazsınız veya aynı şekil devam edersiniz.

Metin2 eskisi gibi eğlenceli - tadı olan bir oyun değil o yüzden bu hile mevzularını genel olarak geliştirmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bende herşey yolunda.

m2_esp2.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri