Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Başarılı bir şekilde hile konusunda kendimi nasıl geliştiririm? (Benim yöntemim adım adım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaza1200
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yok senin sekmeme eğitim videolarından okuyarak Türkçe konuşabilmek için daya iyi öğrenecem
Allah kolaylık versin bu gidişle zor, buradaki konunun hiç bir anlamı yok ve konuda kendince insanlara üst perdeden bakıp gereksiz atıf ve yorumlarda bulunmuşsun daha önceki konularını da ele alırsak senin gibi buradan çok insan geldi geçti... Buradaki kitleye birşey öğretmek istiyorsan birşey bulduğunu zannedip show yapıp hazırcılık kafasından çıkmalısın ondan sonra empati kurarak insanların neyi nasıl daha rahat şekil de anlayabilir veya yapabilir düşünmelisin bunun için de o yollardan emek vererek geçmen gerekir, öğreticinin anlamı anlatabilmektir "copy-paste" değil.

Allah kolaylık versin bu gidişle zor, buradaki konunun hiç bir anlamı yok ve konuda kendince insanlara üst perdeden bakıp gereksiz atıf ve yorumlarda bulunmuşsun daha önceki konularını da ele alırsak senin gibi buradan çok insan geldi geçti... Buradaki kitleye birşey öğretmek istiyorsan birşey bulduğunu zannedip show yapıp hazırcılık kafasından çıkmalısın ondan sonra empati kurarak insanların neyi nasıl daha rahat şekil de anlayabilir veya yapabilir düşünmelisin bunun için de o yollardan emek vererek geçmen gerekir, öğreticinin anlamı anlatabilmektir "copy-paste" değil.
İsim : Zaza1200
Durum: Ders alindi ve Sekmeme aktif edildi

Eline sağlık uğraşıp yazmışsın

GuidedHacking işe yarıyor muydu ben alcaktım vazgeçmiştim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri