Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Başarılı bir şekilde hile konusunda kendimi nasıl geliştiririm? (Benim yöntemim adım adım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaza1200
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

“Konuşan çok olur, ama başarıya imza atan azdır.” Eline sağlık

Uğraşmışssın reline sağlık

Bence herkes bir noktada bu işi nasıl yapabilirim diye düşünmüştür, o yüzden fikirlerini paylaşmak isteyenler için faydalı olabilir diye düşünüyorum! :) Benim düşüncem şu şekildeydi:
Mümkünse, elimizdeki client source kodunu build ederken, pointer, offset vs. tüm fonksiyonları eksiksiz olarak elde edebilsek, bu verileri piyasadaki çalışan hile source'lerinde test edebiliriz. Bu testlerin ardından, yapay zeka yardımıyla kendi source’umuzu geliştirerek daha verimli bir çözüm elde edebiliriz. Böylece elinde gerçekten kusursuz bir source olur. Sonraki adımda ise, IDA, Cheat Engine gibi araçlarla pointer’ları ve diğer bellek adreslerini tespit etmeye odaklanabilirsin. Çünkü artık ne aradığını tam olarak biliyor olursun ve gerçek adreslerle ilerlersin.

Bu aşamadan sonra, elde ettiğin verileri çözümleyip, diğer PvP’lerde ve benzeri ortamlarda test etmeye çalışırsın. Hedefin, işin temelini kavrayıp, daha karmaşık işlemlere, örneğin "stringi olmayan fonksiyonları bulma" gibi tekniklere odaklanmak olur. Her şeyi çözdükten sonra ise asıl zorluk olan anti-cheat sistemlerini bypass etme kısmına geçersin.

Tabii, eğer tüm pointer'ların map’ini çıkartmak gibi bir yapı kurmak mümkün değilse, zaten kendi adıma bu kadar uğraşmaya değmez. Arada hile kullanmak istersem, cüzi bir miktar para ödeyip piyasadaki hazır botları alırım, oyunumu oynar ve keyfini çıkarırım. 😄 Bir de genelde botu GF sunucularında kullanıyorum; M2Heat bu konuda çok başarılı, diğerlerini pek denemedim çünkü biraz karışık geliyor.

En son bayağı uğraştım, aşağıdaki görseldeki gibi biraz ilerleme kaydettim. Ancak 2-3 saat sonra sıkıldım ve bana göre olmadığını fark ettim. Yapay zekayla daha faydalı işler yapılabileceğini bildiğim için, bu işi vakit kaybı olarak görüp bırakmaya karar verdim.

dev1.PNG

dev2.PNG

kimseye aldırış etme en azından birşeye fayda sağlamaya çalışmışsın diğer insanların aksine emeğine sağlık genç işi bunlar bizler artık yaşlandık kafa kaldırmıyor 😂

pek birsey anladıgım soylenemez ama faydalı gıbı duruyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri