HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne güzel forumda sürekli bu konuda aktiflik olurdu yeni birşeyler öğreniyordum sürekli şimdi ne kimse birşey soruyor nede paylaşıyor metin2 piyasasımı durgunlaştı hileciler kendine mi saklamaya başladı.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bende herşey yolunda.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Hileyi pack klasörüne atıp kullandığımız zamanları özlüyorum.
Eskiye göre şuanda hile yapmak daha zor. Anti sistemler iyice gelişti, daha fazla emek gerekiyor. Bilen kişilerde ücretli şekilde yardım yapıyorlar artık.
Tadı yokNe güzel forumda sürekli bu konuda aktiflik olurdu yeni birşeyler öğreniyordum sürekli şimdi ne kimse birşey soruyor nede paylaşıyor metin2 piyasasımı durgunlaştı hileciler kendine mi saklamaya başladı.
Aslında herkes elinden geldikçe birşeyler yapıyor yada bilgisi olan kişiler elinden geldikçe yardım edebiliyorlar hile paylaşım konusunda da @Tranquillo da belirtmiş olduğu gibi güvenlik önlemleri fazlalaştı haliyle bu sistemleri çözen kişiler emek veriyor bir yerde neticede kendilerince ücretli bot yapıp piyasaya sürüyorlar yada demo sürümlerini ücretsiz şekilde paylaşıyorlarNe güzel forumda sürekli bu konuda aktiflik olurdu yeni birşeyler öğreniyordum sürekli şimdi ne kimse birşey soruyor nede paylaşıyor metin2 piyasasımı durgunlaştı hileciler kendine mi saklamaya başladı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)