- Konular
- 2
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 2,002
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pickup botu dediğin şey pickcloseitem/pickcloseitemvector değilse zaten anlattığın şeyi yapabiliyor olman lazım sanki![]()
Evet PickCloseItem() muhtemelen bulduğum şey
çünkü break point atınca diğer tuşlarda da tetikleniyor ana fonksiyonda, GF için yapıyorum bu arada bir öneride bulunabilir misin? 
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
https://forum.turkmmo.com/konu/3882460-pickup-bot-yere-dusen-item-gozukmuyor-yardim-gf-sunucusu/Evet PickCloseItem() muhtemelen bulduğum şeyçünkü break point atınca diğer tuşlarda da tetikleniyor ana fonksiyonda, GF için yapıyorum bu arada bir öneride bulunabilir misin?
![]()
- Konular
- 9
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 5,557
- DevLira
- 0
item filtrelemek icin once ItemManagerGetItemDataPointer bu fonksiyonu, sonra itemproto icinden id'sini bu fonksiyona arguman olarak verip donen data icinden vnumini aliyorsun bu vnumida, TGroundItemMapInstance kullaranak yerdeki itemlerin listesi icerisinde kontrol ediyorsun ona gore pickup yollaniyor detayli incelemek istersende c4us sourceunda mevcut,Merhaba hocam, bu mesajınızdan yola çıkarak kendi pickup botumu yazdım, gayet de güzel çalışıyor. Merak ettiğim item filtreleme için nasıl bir yöntem izlemeliyim, birkaç register değerini break point atarak okumayı denedim de item kodlarına denk gelmedim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, yardımlarınız için teşekkürler?
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 2,002
- DevLira
- 0
Çok teşekkür ederim hocam, inceliyorum hemen.item filtrelemek icin once ItemManagerGetItemDataPointer bu fonksiyonu, sonra itemproto icinden id'sini bu fonksiyona arguman olarak verip donen data icinden vnumini aliyorsun bu vnumida, TGroundItemMapInstance kullaranak yerdeki itemlerin listesi icerisinde kontrol ediyorsun ona gore pickup yollaniyor detayli incelemek istersende c4us sourceunda mevcut,
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
item filtrelemek icin once ItemManagerGetItemDataPointer bu fonksiyonu, sonra itemproto icinden id'sini bu fonksiyona arguman olarak verip donen data icinden vnumini aliyorsun bu vnumida, TGroundItemMapInstance kullaranak yerdeki itemlerin listesi icerisinde kontrol ediyorsun ona gore pickup yollaniyor detayli incelemek istersende c4us sourceunda mevcut,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SGroundItem'ın ilk offseti zaten yerdeki itemin virtualnumberı niye ekstradan fonk kullanıyoruz, ismini almak istiyorsan evet onu kullanman gerekli ama onun dışında vnum için gereksiz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)