Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek cheat engine pointer değişiyor

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, iyi forumlar.

Bir Metin2 sunucusunda karakterin saldırı hızını değiştirmek için Cheat Engine kullanarak değer araması yapıyorum. Uygun adresi bulduktan sonra "Pointer scan for this address" özelliğiyle kalıcı bir pointer elde ediyorum. Oyunu kapatıp tekrar açtığımda bu pointer üzerinden hız değerini başarıyla değiştirebiliyorum — yani adres sabit kalıyor.

Ancak şöyle bir sorun yaşıyorum: Karakter oyunda öldüğünde ve yeniden canlandığında, aynı pointer çalışmıyor. Görünüşte pointer hala geçerli ama hız değeri eski haline dönüyor ve Python üzerinden yaptığım hız ayarı çalışmaz hale geliyor. Tekrar Cheat Engine ile işlem yapmak gerekiyor.

Ben bu işlemleri Cheat Engine ile değil, doğrudan Python üzerinden yapmak istiyorum. O yüzden kalıcı, her durumda geçerli bir pointer veya başka bir çözüm arıyorum. Özellikle karakterin ölümden sonra dirildiği durumda adres neden geçersiz hale geliyor, bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.

(Not: Cheat Engine normalde sunucu üzerinde çalışmıyor, özel yollarla açıyorum ama her seferinde uğraşmak istemiyorum.)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Adres geçersiz olmuyor sadece sunucu bazlı değer yenileniyor. Cheat enginede sol taraftan kırmızı tiki açarsan ölsende ata inip binsende ışınlansanda ayarladığın değer sabit kalır. Phyton üzerinden yaparkende döngü ekleyip her saniye inputa girdiğin değeri tekrar write etmesini sağlarsan sorun çözülür.

konu güncel çözüm bulamadım.
bulduğun adresi dissect data/structures kısmına yapıştır "Pointer to instance of CPythonCharacterManager" şeklinde satır başlığı görürsen doğru modül+adresi bulmuşsun demektir eğer böyle bir satır başlığı yoksa player pointer'i yanlış bulmuşsun demektir. Doğru player pointer'i bulmana rağmen hala değer değişiyorsa @ferhat547123 'ın dediğini yapmamışsındır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri