Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek CHEAT ENGİNE YARDIM LAZIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oonurergat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 363

oonurergat

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
4d 3h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 5 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
1,674
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar bir mt2 pvp serverinde CHEAT ENGİNE ile saldırı hızı hareket hızı vs vs işime yarayacak pointerleri buldum çalışıyor tek aradığım at üzerinde ayakta durma animasyon pointeri ne yaptıysam bulamadım nasıl bulacağımı söyleyecek bir arkadaş çıkarmı hile konusunda yeniyim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

at üstünde ayakta durma pointerı diye bir şey yok karıstırıyosun kankam
kılıç tipi veya vuruş tipi var mesela ninjaysan hançer vuruşunda savaşçıysan kılıç vurusunda durman gibi düşün
bu değer at üstündeyken değişir mesela hançer yerde 4 iken at üstünde 14 olabilir sen bunu eğer 4 yaparsan tamda istedigin gibi at üstünde ayağa kalkmış olursun (4 ve 14 anlaman için yazdım değerler farklıydı)
Bulman için şu yolu izle
eline kılıç tak unknow value olarak arat sonra çiftel tak changed arat sonra tekrar kılıç changed şekline devam et bulursun o şekilde
daha basit yöntem istersen bunların değerlerini bul onları arat direkt şu an hatırlamıyorum

Güncelleme : Sanırım ninja hançerde yerdeyken 4 at üstünde 13 dü
kılıçda 2 de olması lazım yanlıs hatırlamıyosam
at üstünde ayakta durma pointerı diye bir şey yok karıstırıyosun kankam
kılıç tipi veya vuruş tipi var mesela ninjaysan hançer vuruşunda savaşçıysan kılıç vurusunda durman gibi düşün
bu değer at üstündeyken değişir mesela hançer yerde 4 iken at üstünde 14 olabilir sen bunu eğer 4 yaparsan tamda istedigin gibi at üstünde ayağa kalkmış olursun (4 ve 14 anlaman için yazdım değerler farklıydı)
Bulman için şu yolu izle
eline kılıç tak unknow value olarak arat sonra çiftel tak changed arat sonra tekrar kılıç changed şekline devam et bulursun o şekilde
daha basit yöntem istersen bunların değerlerini bul onları arat direkt şu an hatırlamıyorum

Güncelleme : Sanırım ninja hançerde yerdeyken 4 at üstünde 13 dü
kılıçda 2 de olması lazım yanlıs hatırlamıyosam

teşekkür ediyorum brom buldum ama bulduğum sw de atakta işe yaramadı tırt çıktı :)
ya genel olarak bu şeyler artık işe yaramıyor malesef önceden çooooooook işimize yarıyodu çok işlevseldide artık dedigin gibi çalısmıyor
açıkcası bu yeni sistemde ct ile uğraşmak hileyle uğraşmak da saçma kaldı artık bir tık vakit kaybetmemeni öneririm

ya genel olarak bu şeyler artık işe yaramıyor malesef önceden çooooooook işimize yarıyodu çok işlevseldide artık dedigin gibi çalısmıyor
açıkcası bu yeni sistemde ct ile uğraşmak hileyle uğraşmak da saçma kaldı artık bir tık vakit kaybetmemeni öneririm
haklısın dostum, bizde uzun yıllar aradan sonra oyuna başlayalım zaman öldürelim dedik :) son olarak elinde varmı modlu bir cheat engine falan bir sw buldum lupin2 diye ona başlayacamda benim cheat engineyi algılıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri