System Utility 7.5 - Undetected (Gizlenmiş) Cheat Engine
Metin2 ve Tüm Anti-Cheat Korumalı Oyunlar İçin Özel Olarak Derlendi
Metin2 ve Tüm Anti-Cheat Korumalı Oyunlar İçin Özel Olarak Derlendi
Herkese merhabalar "Undetected Cheat Engine 7.5" programını özelden bir çok kişi sormuştu. Ben de hatalarını giderip derleme işlemini gerçekleştirdim ve sizlerle paylaşıyorum. Kullanacak olan kullanıcılar mutlaka geri dönüş yapsınlar ona göre gerekli geliştirmeler ve düzenlemeler yapılacaktır.
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER
Undetected Yapılandırma: Anti-cheat sistemlerinin (Uriel, EAC, BattEye vb.) başlık ve imza taramalarına takılmaması için pencere isimleri, görev yöneticisi başlıkları ve kayıt defteri (Registry) dizinleri "System Utility" olarak değiştirilmiştir.
Yenilenmiş Görsel İkonlar: Orijinal CE ikonu tamamen kaldırılmış, yerine özel şeffaf zeminli mavi 3D dişli simgesi entegre edilmiştir.
64-Bit & 32-Bit Tam Uyumluluk: WOW64 mimarisi sayesinde Metin2 gibi 32-Bit oyunlara ve tüm 64-Bit oyun süreçlerine sorunsuz attach olur.
Kolay Kurulum (Setup): Otomatik yönetici yetkisi ile çalışan temiz Inno Setup paketi olarak derlenmiştir. Tek tıkla kurulup çalıştırılabilir.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ VE BİLGİLER
"ÖNEMLİ"
Sadece Rohan2 Üzerinde Test Edilmiştir. Diğer engelli sunucularda test edip yorumlarda belirtirseniz gerekli güncellemeleri yapabilirim.
Uygulama Adı: System Utility 7.5
Sürüm: v7.5 (Release 64-Bit)
Geliştirici/Derleyen: BlackMask11
Lisans: Ücretsiz
KURULUM VE KULLANIM
1. İndirdiğiniz SystemUtility_Setup_v7.5.exe dosyasını çalıştırın.
2. Kurulumu tamamlayın. (Masaüstüne otomatik kısayol oluşturulacaktır.)
3. Oyunu açtıktan sonra System Utility'yi çalıştırıp sol üstteki bilgisayar simgesinden oyunu seçebilirsiniz.
İNDİRME LİNKLERİ VE VİRÜSTOTAL
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Soru, öneri ve destek için konu altından yanıt yazabilirsiniz.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eline sağlık urielde test ettim client kapanıyor
elinize sağlık yönetici yetkisi istemeyen şekilde yapabilir misiniz reksati'nin enginesini kullanıyordum fakat artık algılanıyor. yönetici yetkisi istemeyen şekilde yükleme şansınız var mı
Rica ederim uriel için ben de test ediyorum şuan. Attach koruması var muhtemelen. Biraz uğraştım açmayı başardım ancak hafızayı tararken arada bir yine kapanıyor. Üzerine çalışıyorumEline sağlık urielde test ettim client kapanıyor
Son düzenleme:
Teşekkürler kontrol edeyim. Tekrardan derlenmesi gerekiyor inceleyip dönüş yapacağım.elinize sağlık yönetici yetkisi istemeyen şekilde yapabilir misiniz reksati'nin enginesini kullanıyordum fakat artık algılanıyor. yönetici yetkisi istemeyen şekilde yükleme şansınız var mı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)