Anladım seni sorun yok,Apk tarafında da işler pc gibi yani misali2 tarafında güncellemeler diğer uriel olan veya olmayan sunucular gibi değil her veriyi şifreliyor mesela fotoğrafda ki ayaz2 gibi mobil tarafında böyle saçmalıklar yapmıyorBen cheat engine ile çok araştırdım Android hocam bulamadım ona kanaat getirdim benim kanaatime göre en kolayı APK üzerinden çekebilmek
şuan misali2 de apk tarafın da güncel tarih ve en az 5-10 dakikalık video kesitleri yoksa inanmayın satanlara çünkü komple şifreli pointer den tut offsetlere kadar..Ekli dosyalar
İşleri iyi yapıyorlar ona diyicek bişe yok zatenAnladım seni sorun yok,Apk tarafında da işler pc gibi yani misali2 tarafında güncellemeler diğer uriel olan veya olmayan sunucular gibi değil her veriyi şifreliyor mesela fotoğrafda ki ayaz2 gibi mobil tarafında böyle saçmalıklar yapmıyorşuan misali2 de apk tarafın da güncel tarih ve en az 5-10 dakikalık video kesitleri yoksa inanmayın satanlara çünkü komple şifreli pointer den tut offsetlere kadar..

Kalicisini bulabiliyorsan sorun yokBase adresini cheat engine yardımıyla bulunmuyor çünki test ettim w-type çıkıyor sadece sağlıklı tek sonuç o ve ordaki base adresi de diğerleri için işlevsiz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)