Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aynı ch değil farklı ch gireceksin sonra mesela üzerinde yada envanterdeki bi itemi git başka Cara ver ch1 deki hala duruyor git onuda depoya koy yada daha farklı bi Cara ver kopyala kopyala dur bu 1 tanesi siz yapamıyorsunuz diye sorun olmamış olmuyor ticaret depo shop görev her yerinde kopyalama yapabiliyorsun bu işlemle varezdeki dosyaların hiç birinde buna ait fix görmedim ben zaten fix kodsalda yapılabilir örnek Tunga paylaştı diğer arkadaşlarda mesele olayı bilip yapma biraz şey gibi bu insan avı gibi kimse marketten isim izi alıp bu büyü yapmıyor zaten destek ekibini oyun sahibini kandırıp bir şekilde değiştirmesini isteyip oltaya getiriyor vs vsEvet tam olarak bu ama sende de oyuna girmiyor bak benim dediğim gibi loading ekranında kalıyor. @BeviS_2020 Bu durum sizin yaptığınız bir değişiklikten kaynaklı olabilir mi ?
Yanlış anladın galiba id değiştiren quest neymiş ne alakaBu bir zamanlar bende de vardı fakat ıd değiştirme nesne market ürünü değildir.
müşterilerime genellikle böyle bir durum olacagı için kendileri ıd değiştirme yüzüğü yaparak quest halinde oyun yönetim bu kod bildiriniz ve quest şahıs oyundan atar ve bilinmeyen haritaya geçer.
bu sayede oyuna girsede adam bugda oldugu için giremez.
oyun yöneticisi şahısın id değiştirirmap index düzeltir ve oyuna girer
aynı şekilde isim izi de baya sıkıntılı isim değiştirirken disconnect diyerek oyundan atması lazım.
id auto increment kendi üretir devam eder id değişsen bağlı olduğu player gibi vs. Tablolar var oyuna girsen karakterler gözükmez ki mevzu kullanıcı adını değiştirme zaten questle falan değil destek ekibini yada oyun yöneticilerini avlayarak yapıyorlar bu işiI laugh at people who added flush items to change nick and they think fixed the item duplication haha xD
Nick değiştirmek için floş itemler ekleyen insanlara gülüyorum ve eşya çoğaltmayı düzelttiklerini düşünüyorlar haha
Nick değiştirmek için floş itemler ekleyen insanlara gülüyorum ve eşya çoğaltmayı düzelttiklerini düşünüyorlar haha
Adım adım anlatayım dostum;
Siteden üyelik alıp karakterinize giriş yapın CH1 mavi1 üzerinde bekletin.
Daha sonradan oyun sahibine kullanıcı adı değiştirmesini talep edin.
Kullanıcı adı değiştirildikten sonra yeni kullanıcı adı ile CH2 mavi1'e tekrar girin.
Bu şekilde aynı karaktere 2 kere girmiş olduk.
Yang kopyalama;
Daha sonra 3. bir karakterle yanlarına gidip envanterlerindeki yang miktarlarını aktarın.
İtem kopyalama;
Oyunda bulunan değerli bir sandığı veya farklı bir nesneyi depoya ekleyin. İki karakterin deposundada görünecektir.
Bir üst kısımda açıkladım durumu benimle alakalı bir durum degil konu zaten bu durumu yapan arkadaşın ağzından kaçırması ile bu sonuca ulaştıkEvet tam olarak bu ama sende de oyuna girmiyor bak benim dediğim gibi loading ekranında kalıyor. @BeviS_2020 Bu durum sizin yaptığınız bir değişiklikten kaynaklı olabilir mi ?
Benim başıma geldiğinde yapan şahıs offlineshop'da sorun var diye beni zarflamaya çalıştı bunu dedikten sonra sadece sende yok 16 tane metin2 sunucusunda var dedi
16 metin2 sunucusunun benim pazar sistemimi kullanmadığını biliyoruz bu yüzden araştırma yaptık 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)