Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[C++] Karakter İtem Yang Kopyalama Fix!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeviS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir üst kısımda açıkladım durumu benimle alakalı bir durum degil konu zaten bu durumu yapan arkadaşın ağzından kaçırması ile bu sonuca ulaştık :) Benim başıma geldiğinde yapan şahıs offlineshop'da sorun var diye beni zarflamaya çalıştı bunu dedikten sonra sadece sende yok 16 tane metin2 sunucusunda var dedi :)16 metin2 sunucusunun benim pazar sistemimi kullanmadığını biliyoruz bu yüzden araştırma yaptık :D
Evet zarflıyorlar. Tanıdığımız birisinin başına gelen bir olay. Oyuncular boş şeylerle uğraşmayı seviyorlar. Bu arada hangi shopu kullanıyorsun Overfall yani Ken sanırsam.

Adım adım anlatayım dostum;

Siteden üyelik alıp karakterinize giriş yapın CH1 mavi1 üzerinde bekletin.
Daha sonradan oyun sahibine kullanıcı adı değiştirmesini talep edin.
Kullanıcı adı değiştirildikten sonra yeni kullanıcı adı ile CH2 mavi1'e tekrar girin.

Bu şekilde aynı karaktere 2 kere girmiş olduk.

Yang kopyalama;
Daha sonra 3. bir karakterle yanlarına gidip envanterlerindeki yang miktarlarını aktarın.
İtem kopyalama;
Oyunda bulunan değerli bir sandığı veya farklı bir nesneyi depoya ekleyin. İki karakterin deposundada görünecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 91101
Dediğiniz şekilde yapmama rağmen benim yine loading ekranında takıldı.

Aynı durumu 1 sene önce bizde yaşamıştık fakat yönetim ekibinin durumu erken farketmesi ile herhangi bir sorun yaşanmadan durumu çözmüştük.

Kullandığınız site paneline dikkat edin kullanıcı adı değiştirme fonksiyonu bulunan bir panel kullanmayın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri