Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[C++] Karakter İtem Yang Kopyalama Fix!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeviS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aynı veya benzer bir sorun daha önceki müşterilerinden birinde de yaşanmıştı server discordunda duyuru vsvs geçmiştiniz. Bundan sonra filesı satacağın kişilere bu tür hatalara düşmemesi gerektiğini söylemelisin bence olan senin ismine, filesına oluyor

Aynı veya benzer bir sorun daha önceki müşterilerinden birinde de yaşanmıştı server discordunda duyuru vsvs geçmiştiniz. Bundan sonra filesı satacağın kişilere bu tür hatalara düşmemesi gerektiğini söylemelisin bence olan senin ismine, filesına oluyor
Şimdi şu şekilde ben zaten daha önce sunucu açmayan kişilere genelde files sağlamıyorum. Açan kişilerinde bu tür hatalar yapması normal oluyor ben engel koydum kullanıcı adı değiştirilen bir oyuncu otomatik olarak engelleniyor. Elimden geldiği kadar insanların yatırımlarını emeklerini korumaya çalışıyorum müşteri yatırımını çıkarana kadar 24 saat destek veriyorum.

Şimdi şu şekilde ben zaten daha önce sunucu açmayan kişilere genelde files sağlamıyorum. Açan kişilerinde bu tür hatalar yapması normal oluyor ben engel koydum kullanıcı adı değiştirilen bir oyuncu otomatik olarak engelleniyor. Elimden geldiği kadar insanların yatırımlarını emeklerini korumaya çalışıyorum müşteri yatırımını çıkarana kadar 24 saat destek veriyorum.

Yani benim anladığım, bu sadece kullanıcı adı yani ID adresi değiştirilmesine izin veren sunucularda olan bir durum değil mi?
Eğer öyle ise bunu konuya ekleyin ki, insanlar boşuna sayfa sayfa gezmesinler.

Aynı şekilde denedim. Benim filesta kullanıcı adını değiştirdikten sonra evet hesaba giriyor ama loadingte takılıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri