Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
moblardan düşen itemi oto toplamayla toplarken bazen toplamıyor mesafeden dolayı bu toplama mesafe ayarı nerden yapılır?
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bool CItem:Sevindim. Peki nasıl yaptığını anlatır mısın? Benim gibi yanlış bilenlere yardımcı olmuş olursunuz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
istanceValid(LPCHARACTER ch)Sevindim. Peki nasıl yaptığını anlatır mısın? Benim gibi yanlış bilenlere yardımcı olmuş olursunuz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.yanlış hocam game srcden yapılıyomus hallettım![]()
hocam profilimden konularıma girin orda actıgım konuların bırınde cevap varSevindim. Peki nasıl yaptığını anlatır mısın? Benim gibi yanlış bilenlere yardımcı olmuş olursunuz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
bool CItem:Sevindim. Peki nasıl yaptığını anlatır mısın? Benim gibi yanlış bilenlere yardımcı olmuş olursunuz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
istanceValid(LPCHARACTER ch)